Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorada dodika za selektora BiH, da malo yebe i vas federalce, a ne samo nas u RS-u
Pošteno!
za selektora Zlatka Galamdžiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POšto je Konaković imao sjajnu klošarkašku karijeru i nalazi se na minderu u "Kući slavnih", pošto je po političkim zaslugama sada i predsjednik Saveza, predlažem da on bude i selektor. Za zamjenika Bakira a Sehibu za doktora reprezentacije.
KOJI SI TI KURAC KONAKOVICU DA ODLUCUJES KO CE BITI SELEKTOR BIJEDO KLOSARSKA SJEBAO SI BOSNU SAD SI IREPREZENTACIJU SMETAO TI PETROVIC PA ZAJEDNO SA LOPOVOM HYARUNOM HOCETE DA UNISTITE I OVO. STO NIJE ACO PETROVIC NA SPISKU KAD IMATE PARA ZA OVE STO NEMATE ZA NJEGA JEBO VAS NENO MARKOVIC VEZE NEMA SA KOSARKOM ALI JE DININ HAVER I OSTAO JE JOS NJEGA DA POSTAVI JER JE UHLJEBIO IGORA STOJANOVICA SVIJU VAS TREBA OTJERATI IZ SAVEZA LOPOVI PREVARANTSKI TREBAJU VAM SVI SPONZORI OTKAZATI DOSTA STE SE NAKRALI PARA OBRIKALI STE NAS SA SVOJIM POSTUPCIMA .GOVNO ODVRATNO KONAKOVICU
Možda ipak Crnogorca (Ivanovića) da izaberemo, Bosni su uvijek valjali kao Žarko Varajić, Boro Vučević, Zdravko Radulović, Pajović (zaboravio ime)...
Mozda da uzmete Milu Dzukanovica ili Radovana Karadzica on je isto crno gorac
jadan naš savez sa ovakvim mentalnim patuljkom za predsjednika. smrad je uništio KK Bosnu. tako će isto uraditi I od saveza! Konaković = prvoklasni uhljup, neznalica I smrad!
Mutapcica za selektora a Konakovica zaduzit da prodaje kospice sa Martinom...
Nenad Markovic definitivno! Jedna je legenda http://www.youtube.com/watch?v=MSMhP_mkCAI
Ako nista vrijeme je da se vrati jedan savez kome ćemo hebavati mater sta uradi od reprezentacije! Prvo nogomet, pa evo hvala bogu sse smiri, pa onda rukomet, pa se smiri! Mislim da je na redu košarkaški savez :)
Sa Konakovićem će ova reprezentacija funkcionisat taman koliko je sa Ušanovićem funkcionisala fudbalska. Manite se ćorava posla. Ako nemamo boljeg od Konakovića za ovu i slične pozicije, trebamo batalit stvar. Ništa drugo ne dolazi u obzir.
Ovim redoslijedom: 1. Dusko Ivanovic 2. Emir Mutapcic 3. Dragan Sakota 4. Nenad Markovic 5. Adis Beciragic
samo Ivanovic i Mutapcic dolaze u obzir...ostalo je sve propast
nihada imamovica uz pomoc dine i haruna da unisti sto je aco napravio poslije njihovog rasula i tako u krug sve
nenoo !!
Čuj Duško Ivanović. Haj ne ubleharite.
Musemica mozda u kosarci uradi sto u fudbalu nije mogao :D
Pa Neno je već jednom bio selektor i tada smo otišli na Eurobasket u Žepče. Frajer držao na klupi A.Radojevića a čovjek prva petorka u Utah Jazz - u. Adis Bećiragić je bolja opcija i možda Damira Mršića za pomoćnika.
vec se vidi kikanoviceva strucnost. samo dusko ivanovic profi trener sa rezultatima. adis beciragic-jaran, emir mutapcic-vjecni co-trener, dragan šakota-bez rezultata, neno treba jos da se kali....tacno sam znao da ce ovako biti. sad ce opet sve bivse selektore izredat a iznenada ce za selektora postavit mensura "trecu cetvrtinu" bajramovica. pu bagro