Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba emocije kad je neznalica.
Hoce suze ouci otkaza
Periću ne lozi naord, primimo 3 gola za poluvrijeme od Kipra i sad cemo Belgiju ko pobjedit al u Limburgu. volim Bosnu al nema od SP nista!!
Otkad je Meša trener jedinu utakmicu smo dobro odigrali kod Grčke.
Može on plakati kao novorođenće ali kakve koristi od toga kada količina suza ne postiže golove. Pojma Meša nema i najveći je krivac što već nismo u "Rusiji".
Zao je njemu sebe sto je ostaro..sto nije postio suzu posle Kipra kad je unesrecio narod..ili bar podneo ostavku od stida..nego je ostao zbog dve plate da dokrajci svaku nadu za svetsko..i ako ne prodje u baraz sto je 99 posto treba ga protjerati iz Bosne za sva vremena kad je takav papak..
Ja ne znam selektora da je vise cmizdrio od ove kukavice i neznalice Bazdarevica. Pape je za njega Guardiola.
prvih 15 minuta ce sve reci kao i uvijek, ako ne navale nema nista, ako razvuku neka polako cemo nemoj da primimo go, bez presinga nema nista.....
a onda Željin stadion gledam...
I ja bih suzu pustio da sam na mesinom mjestu. U subotu nas ceka ka.ra.nje
suza je zbog dobre trenerske plate koji nema vise posle ove tekme...
Da bi dobili Belgiju mora se poklopiti mnogo toga. Kao prvo treba da grmi s tribina kao nikad do sad . Nasim igracima to daje krila kao malo kome . Džeko mora biti raspoložen kao nikad do sad i mora imati puno lopti .Jer ako njega odsjeku mi nemamo sta tražiti ,niko drugi ne može dati gol.
Treba njima ( Belgijancima) odmah u 2. ili 3. minuti puščati onu lokomotivu parnjaču da protutnja uskotračnom prugom iznad stadiona a ispod Šanca, da im pisne samo jednom onako dugo i podorno , salije strah u kosti, koljena da im počnu klecati i da se ''upišaju'' onako nevoljno kad čuju huk Grbavice.
Vrjedilo je shebati bosnje
Joj vise suplje I suza.
Kako možemo direktno kao prvi sa pobjedom protiv Finske i x-om u Ukrajini? Turska tuče Islanđane u Anadoliji Ukrajina pobjedi Šipce Mi tučemo Fince - tu smo Islanđane eliminirali Mi igramo X s Ukrajinom - tu Ukrajince eliminiramo Islanđani dobiju Šipce - džaba džaba Skandinavci Turska tuče Finsku Mi prvi sa 20b, Turci drugi sa 20b, Island treci 19b i Ukrajina četvrta sa 17b - izgledan scenarij
1. Hrvatska 20 ______________________________- 2. Turska 20 3. Island 19 4. Ukrajina 18
Ko god ode gore kod balija, postaje patetican. Jada vecih nisam vidio..
hebe se meni za suze.kada ce izgubi