Nogomet
0

Pereira: Sudija je kažnjavao samo nas; Toulalan: Isco je naš Messi

Totalsport
Vitor Pereira (Foto: AFP)
Vitor Pereira (Foto: AFP)
Trener Porta Vitor Pereira loše je suđenje označio jednim od glavnih razloga ispadanja njegove ekipe u osmini finala Lige prvaka.

Porto je pred svojim navijačima pobijedio Malagu s 1-0, ali u sinoćnjem je uzvratu poražen na La Rosaledi s 2-0 čime je njegov ovosezonski nastup u elitnom klupskom takmičenju okončan. Mladi Isco je u 43. minuti ''poništio'' prednost gostiju, da bi Roque Santa Cruz u 77. minuti donio prolaz Andalužanima. No, prije toga je u 49. minuti portugalski prvak doživio težak udarac budući da je zbog drugog žutog kartona isključen Steven Defour.

"Znali smo da će Malagini nogometaši biti agresivni, ali njihova agresivnost nije kažnjavana žutim kartonima, a naša jest", požalio se Pereira.

"Isključenje Defoura i povreda Joaoa Moutinha, koji je morao izaći na poluvremenu, imale su snažan utjecaj na utakmicu. Pokušali smo i s desetericom igrača kontrolirati igru, ali sve što se događalo nam je otežavalo život. Znam da su navijači tužni zbog ispadanja, ali nitko nije tužniji od igrača", istaknuo je Pereira.

Francuski nogometaš Malage Jeremy Toulalan je nakon dvoboja odao priznanje svom izrazito talentiranom 20-godišnjem saigraču Iscu.

"U ovakvim utakmicama morate imati velike igrače. Barcelona ima Messija, a mi imamo Isca", poručio je Toulalan.