Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 kluba iz spanije medju 8 najboljih... Jedna konstatacija za sve one koji se drznu u isti koš staviti PRIMERU i PREMIER ligu.... SMIJESNI ste!
Prvu utakmicu dali gol iz ofside,sinoc ponisten cist gol za Malagu,dva cista gola dobili i sad kriv sudija.Ne kazem da je spancima maslo za Ramazana al nek su ispali.
Defour je dobio zasluzen crveni karton, svako bi mu dao drugi zuti za ono. Sudjenje je bilo vrlo dobro, glavni uzrok Portovog poraza je bilo gubljenje duela, stojali su daleko od svojih protivnika i dozvoljavali im nesmetan prijem lopte i prvih par koraka. Pored Malaginih igraca izgledali su ko usporen snimak.
nek su ispali vanaGo portugalska.
jedan je mesiii
Uvijek sudije krive,pa daj nek neko bar prizna da je posteno ispao a ne sve im sudije krive :S poslije svake utakmice se neko zali da su sudije krive sto su ispali,sto ih niste dobili prvu 3:0 pa im ne bi ni sudije mogle pomoci;) A jos,gdje je TOULALAN rekao da je ISCO njihov LESSI ???? I.d.i.o.t.i nepismeni!!!!!!!!!!