Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi im ja otisao iz Cityja namjerno sada... sad bi namjerno sjedio na klupi i uzivao! Naravno nebi napravio ni jedan incident da ne bi slucajno doslo do kazni ali sve dok obavlja redovne treninge i ponasa se kulturno moraju ga i placati po ugovoru ;)
@IGGY Klupa ... ili ti ga tribina :)
jes jes vala si u pravu, kulturno im pare uzimao a oni nek kontaju zasto daju tolike pare a covjek samo sjedi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista moj dzeko valjda znas citati izmedju redova akoi hoces da igras idi sastani se sa vlasnikom i trazi transfer. ako zelis da uzmes puno para a nista ne radis ostni gjde jesi... mada ja mislim da igrac takog kalibra kakavi je Dzeko ne zasluzuje da sjedi na klupi... uzeo si im do sada hrpu para doduse zaradio si jer si donio prvi trofej da nebi tvog gola nikad nebi oni bili sampioni... a sada idi malo i igraj nogomet sa uzivancijim pa makar i za manje para bit ce vremena za penzij ti uvjek u 32 godini mozes otici u emirate i uzeti jos koji milion (kada moze vucinic mozes i ti) Sretno zmaju...
jebo ti gladne oci vise..27 ti godina majmune ti sjedi na klupi trpo si po 25 golova IDI TAMO GDJE CES IGRATI BOLAN!!!!!
Dzeko je stekao sve svojim radom i talentom tako da je dobar primjer posebno za mlade ljude. Rijetko da u nasoj zemlji kriminalaca i korupcije mozes naci tako pozitivan primjer. Dijete iz rata postalo sampion. Ljudima treba pozitivna prica da bi sebi dali motivacije. Ubise nas svakodnevne price, natpisi o kriminalu, svakodnevni zivot gdje smo i sami izlozeni korupciji. Tako Dzeko, kapa dole, i ne dirajte u njega...
jebo ti gladne oci vise..27 ti godina majmune ti sjedi na klupi trpo si po 25 golova IDI TAMO GDJE CES IGRATI BOLAN!!!!!
Isao bi on, ali ga klub ne pusta, tj. traze 28 miliona za njega. Koji klub ce platiti tolike pare za igraca koji je skoro cijelu proslu sezonu presjedio?
Na zapadu nista novo
govno ostaje govno pelegrini serem ti se u usta
Dzeko ti si sponza muska. Umjesto da napredujes u karijeri i da zabijas ko prije tebi je godra sjedit ko popisan na klupi. Idi u romu dobijat ces 3-4 miliona, i opet s tim parama mozes sve imat. I sutni vise onu amru, krv ti popi. Al opet ko mene i ko nas navijace jebe, al makar da znas da fali onaj stari Edin Dzeko, strah i trepet golmanima.
ne razumijete, hispanici ne vole nase ljude ,mislim sa nasih prostora ,osjetio sam to milion puta u americi
Pellegrini dobio direkciju od kluba da Dzekson polako pritisne na odlazak.
Slavijo znaj, SVEMU JE KRAJ. Zbogom i vise se NE VRACAJ. arcibald na aparatima
malo pelegrini priglup :) samo se sjeti onog razgovora: sin: "tata, tata, jel istina da facebook zaglupljuje ljude?" tata: "WTF?! OMG!! jbt lol "
Agueru se oprastaju sve lose utakmice, ali Dzeki ne jer on nije zvijezda ekipe. Najmanja greska znaci klupa. Cak i kada ude u formu i pocne da melje zavrsi na klupi....Zaista je trebao da ode iz MC jos davno
U Romi bi Dzeko bio bez konkurencije, a Romi upravo fali jedan jak spic u zavrsnici igre.
ne moj da ide u saban ligu ....bolje mu je u engleskoj pa i neki losiji klub nego da ide u italiju ili spaniju
Ovdje se desava nesto sto je vise od igre. Pelegrini Dzeki ne da da igra, a nece da ga proda u Arsenal, kako ne bi bio konkurencija City-ju. Strasno je kako bogati upropastavaju igrace, jer sve pokupuju i drze ih na klupi, samo da im ne bi bili konkurencija
jeste balije naopake cccc a kad Džeko da 2 gola Izraelu onda tobe jarabi Bog nema gore bagre od nas Bošnja cccccc
džeki izgleda svi maćehe :)
jebo ti gladne oci vise..27 ti godina majmune ti sjedi na klupi trpo si po 25 golova IDI TAMO GDJE CES IGRATI BOLAN!!!!!
ne jedite gov** kakav macehinski odnos...frajer ima nula formu,a i ne radi nista po tom pitanju..sa ovakvom formom meni nebi u turbini iz jablanice bio prva postava