Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisi mislio da ces pobjediti pa zato nisi ni razmisljo koliko treba golova
Bravo care,sve si objasnio :D
Nije uveo Aguera jer je bio očajan u subotu, Yayu nije uveo jer se bunio kod izmjene a Nasrija je kaznio za debilnu/nonšalantnu igru u subotu. Pelegrini se ne da zaj...bavat. Vidjeli ste sa Dzekom: Ako ćeš se vući po terenu-radije sjedi i Dzeko sinoc podero ko dugoprugaš tartan stazu.
Volim i ja dzeku ali moramo bit objektivni malo... Aguero bio ocajan u subotu? Covjek strijelac bio za razliku od naseg dzeke koji nije dao gol nesjecam se. Toure se bunio zbog izmjene? S koje si ti planete? Covjek imao obicnu reakciju ni jedan igrac ne voli kada se mjenja. Nasri lose igrao? Covjek je najbolji igrac city-a u zadnjih par kola. DZeko sinoc podero? Iskreno, dzeko je napadac i ono sto mu se broje su golovi ili bar asistencije...ali nista u zadnje vrijeme od njega...A ruku na srce igrao je bolje nego prethodnih nekoliko kola ali to je daleko od onoga sto napadac treba da radi. pozz
@ gospodin Očigledno ti nisi gledao utakmicu u subotu. Ekipa sa Yayom i Aguerom je na Etihadu popila laganu tricu od Bayerna a ova sinoć poderala. Logika ti je jača strana a o objektivnosti da ne pričam. Aguero je sebična p...ka i nista vise. On bi umro kad bi asistirao nekome za gol. Nasri toliko uspori igru da protivnik može kafu popiti dok on pas uputi. Dzeko se lagano vraća u formu a Pelegrini je svjestan koliko je Mancini unazadio Dzeku i psihicki i fizicki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njemu arsenal briga u subotu,ma bolan ljudi city nije arsenalu ni do koljena ove sezone
Losa droga pelegrini.Treba ga pitati jel dzeko igro on bi reko da nije
Pa sto ce aguero kad ima Dzeko. Dzeko je bolji od aguera 1000x. Dzeko je za aguera izmislio fudbal.
Pa sto ce aguero kad ima Dzeko. Dzeko je bolji od aguera 1000x. Dzeko je za aguera izmislio fudbal.
Negredo koji je eto bolji od Dzeke, promasi zicer a ja sam siguran da bi ga Dzeko uvalio. Dzeko je imao krizu i izgleda ulazi u formu. Ako ce vec ici onda bi bilo najbolje da ode u Romu kod Totija i Pjanica.
Eh sad ispade da siti moze dobiti bayerna koliko hoce,smjesno,da je bayernu trebala ova utakmica raznjeli bi citi....
laže..
Kako god jebali ste me na kladionici gol manje vise
Volim sto su ih dobili samo zbog onog pep-a,cuj "samo pobijeda dolazi u obzir" puu cigan ufurani