Nije uveo Aguera jer je bio očajan u subotu, Yayu nije uveo jer se bunio kod izmjene a Nasrija je kaznio za debilnu/nonšalantnu igru u subotu. Pelegrini se ne da zaj...bavat. Vidjeli ste sa Dzekom: Ako ćeš se vući po terenu-radije sjedi i Dzeko sinoc podero ko dugoprugaš tartan stazu.
Volim i ja dzeku ali moramo bit objektivni malo... Aguero bio ocajan u subotu? Covjek strijelac bio za razliku od naseg dzeke koji nije dao gol nesjecam se. Toure se bunio zbog izmjene? S koje si ti planete? Covjek imao obicnu reakciju ni jedan igrac ne voli kada se mjenja. Nasri lose igrao? Covjek je najbolji igrac city-a u zadnjih par kola. DZeko sinoc podero? Iskreno, dzeko je napadac i ono sto mu se broje su golovi ili bar asistencije...ali nista u zadnje vrijeme od njega...A ruku na srce igrao je bolje nego prethodnih nekoliko kola ali to je daleko od onoga sto napadac treba da radi. pozz
@ gospodin Očigledno ti nisi gledao utakmicu u subotu. Ekipa sa Yayom i Aguerom je na Etihadu popila laganu tricu od Bayerna a ova sinoć poderala. Logika ti je jača strana a o objektivnosti da ne pričam. Aguero je sebična p...ka i nista vise. On bi umro kad bi asistirao nekome za gol. Nasri toliko uspori igru da protivnik može kafu popiti dok on pas uputi. Dzeko se lagano vraća u formu a Pelegrini je svjestan koliko je Mancini unazadio Dzeku i psihicki i fizicki.
Prikaži sve komentare (19)