Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nije Mbape djikan to bi bilo haos
Mbappe je buduca zlatna lopta.
Mali je Aždaha.
Kakav gospodin? Bankrotirao dva puta zbog povezanosti sa mafijom koja ga je onakog ne inteligentnog iskoristila. Uvijek dolazi sa istim izjavama kako bi Brazil iz 70ih pobjedio ovog ili onog. Tada su odbranbeni igraci imali stomacine. Bogu je dodijo.
Jes bogami. Onaj sprint kod prvog gola kad je pao penal, to jos nije vidjeno. Penal mi se cinio nepotrebnim, ali da je dao gol iz te akcije, to bi bilo nesto fantasticno.
Tinejdžer od 19 godina i 6 mjeseci ,do kad je to granica tinejdžerstva.
@novibosman345 Nekad kad sam isao u skolu bilo je do 20, ne znam jesu li sta mijenjali. :))
@dubrava1929 ocito neki ne znaju zbog cega se kaze TEENager :)
Lijepo je vidjet da ima ovako mladih a kvalitetnih igraca, samo da ga povrede zaobidju.
Svaka cast ovom PELEU koni je i poslije zlatne karijere ostao gospodin dostojan svoje slave isvog imena.Ovo samo mogu VELIKI ovako biti
Eeee moj Peleeee...Nikada nisam imao neko misljenje o tebi posto i ne znam kako si igrao!!! Argentina trenutno jedna osrednja reprezentacija puna igraca za penziju.I na njima je lako muda istresati.npr sada ja na ulici prebijem nekog penzionera i Mirko cro kap me nazove i kaze ,,tako se to radi legendo"... Ali ti isti penzioneri strpase francuzima tri komada.S tim da se Mbape nije nesto vidio kroz grupe.Daleko da osporavam njegov kvalitet.
@VELIKIZEP E vidjeces kada ih Urugvaj izvrne ...