Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno su oni izgubili nit, nima su jedino zene i novac u glavi zato su i postali vecinom glupi i slabi,bili su kolijevka civilizacije kulture medicine fizike astronomije itd, a sta su sada razvratnici ubice vlastitog naroda glupaci, cast izuzetcima.
Uh jest dobra sta je ovo
tudje bi bambusali a svoje pokrivaju do te mjere da im oci samo vire ako i toliko
Nokte bi joj pretvorio u Haribo 😋
Poslije koza i stoke valja sve sto se drzi na dvije noge.
Garant pao dogovor zumiraj malo kolega da je unovcim cio svijet gleda, a tebi cu dati besplatno..
Vrlo teritorijalan - muskobanjast stav, mislim ovo kako sjedi.
jebao sam ljepsu za pare (thug life)
Kakve nogice eee
Semiti imaju pojacan libido
Hahaha koji car
U zapadnom svijetu se ovo zove seksualnis sovinizam, macho soviniziam, ponizavanje zena itd... a sto ce vam klixe to, pa vi hocete da ste avangarda liberalizma u BiH?
vidcemo ocel bit vakih ljepotica u Qataru na svjetskom iduce godine,....
Zbog javnog reda, mira i morala, zabraniti šivenje odjece koja otkriva leđa, grudi i koja je iznad koljena. Znam da je muskim krivo, vole oni golo vidjeti al nek svoju sestru ili majku tako zamisle, razmišljat će drugačije. Al hej, de ti nek tvoja žena se skine a moja nek bude pristojno odjevena jer toliko smo licemjerni. Tako se ide na plažu odjeven.
Ostavi slobodu izbora, kao i u svemu drugom što ne izlazi iz moralnih okvira, i ne seri.
@shemage6 Smiješ ti slobodno reći da nisi oženjen, nemaš ženu, voliš da masturbiraš i gledaš tuđe žene polugole. Nije stvar slobode nego uživanje u strastima. Treba pričati onako kako jest a ne bajke neke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🐐صخيت👌👉🏿ينسنسن
A možda joj je šta proučio 😁
Svoje zamota u vreće, a onda se ko manijaci pale i na kozu, a kamoli na mlade i zgodne djevojke.
Tuđim ženama pjevaju a svojim daju samo da im se oči vide.....
Kao svaki pravi muskarac.. Svoju neda a tudje bi da lize 😋
@SkyZmaj tu si u pravu 100%