{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Paninimanija se nastavlja: Od sada i virtuelno popunjavanje albuma

15.4.2014. u 16:00
123
68
Paninimanija se nastavlja: Od sada i virtuelno popunjavanje albuma
123
Paninimanija se nastavlja: Od sada i virtuelno popunjavanje albuma
Svi oni koji željno iščekuju početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i sakupljaju Panini sličice od danas imaju novu zanimaciju - virtuelno popunjavanje albuma na zvaničnoj stranici FIFA-e.
Mnogi su do sada već popunili albume pa traže novu zanimaciju dok čekaju početak Svjetskog prvenstva, a FIFA se pobrinula da im ne bude dosadno. Ova informacija će sigurno obradovati i one čiji budžet nije bio dovoljan da sakupljaju Panini sličice do sada.

Navijači i ljubitelji nogometa preko stranice FIFA-e sakupljaju igrače iz 32 reprezentacije koje su se plasirale na SP te dodatnih 40 sličica - maskote prvenstva i grbove reprezentacija, baš kao i u originalnom albumu.

Oni koji uspiju popuniti Online album prije 31. augusta 2014. godine učestvovat će u nagradnoj igri i biti u mogućnosti da osvoje jednu od 50 glavnih ili 200 utješnih nagrada.

"Lansiranje Paninijevog albuma je uvijek veliki događaj i drago nam je što smo u mogućnosti da navijačima obezbijedimo Online album", kazao je direktor marketinga FUFA-e Thierry Weil.

On je dodao da je 2010. godine 1,4 miliona ljudi sakupljalo sličice online, a jedna trećina njih je uspjela popuniti album.

Sve što je potrebno da biste online sakupljali sličice jeste da se registrujete na FIFA-inu stranicu. Svaki dan ćete dobijati tri paketića sličica, a tu su i dodatni, bonus paketi, a paketiće možete dobiti i ukucavajući kodove koji se nalaze na posebno obilježenim bocama Coca-Cole.

Također, online album će biti dostupan i svim navijačima koji imaju pametne telefone i tablete sa Androidom ili iOSom.

Da biste počeli online sakupljati sličice, kliknite ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: