Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zašto majku mu, šta ti ljudi urade da bi bili toliko plaćeni
Sport je najveci biznis
Mudro se prodaju. A ostalo je do igrača :)
Samo nek je redovno... Ima li uz to i topli obrok?
Namazan Vaha svim bojama
Vaha pametan klepa lovu a ne vamo s kokuzima se sekirati.
Pare pare pokreću svijet politiku i nogomet parama mogu sve lijepe žene imati svi oko mene moraju glavom klimati al upamti frajeru da ti pare ne mogu...
Ovaj iz Tunisa ima platu skoro ko ja.
Vaha sinonim za humanitarnost 🤭
Bem ti drzavu. Lijepo. Sad ce djeca da rasčopaju ----
Ovaj iz Tunisa radi za čips i kolu...
Kol'ko zarađiva Tuta Bugarin?
vaha nikad ne spominje BiH, lik ima godina nema veze sa Bosnom
Šta je 1 920.000 ako neka država ode na svjetskog prvenstvo. Pa to je najeftinija promocija države po bilo kojim standardima. Hrvatska je preko prvenstava izgrqdila ime u svijetu. Ta joje zbog ekonomije.
Zato ovaj nas ima platu kao da se plasirao na SP, bio bi 32.
Postoje dvije najuticajnije teorije o funkcijama hipokampusa, a koje se odnose na prostor i memoriju. Hipoteza o prostorna je podržana plodonosnim otkrićem (1971.) da ćelije u hipokampusu djeluju "rafalnom paljbom" akcijskih potencijala kada s pacovi prošli određene lokacije u prostoru, ili ostali u "mjesnim poljima". To je sugeriralo zaključak da je hipokampus bio neka vrsta uređaja koji koristi mozak za mapiranje rasporeda detalja u životnoj sredini.
Her Flick ima tačno 10x veću platu od Stojkovića. Švabo je to.
A Stojkovic vise od Dalica , Srbin je to