Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šunjić, kojeg bacaju djeca iz Santosa, od 16 godina. Bravo, bravo. :)
gdje je kamera ???
Uci ce momak sigurno poslje, ne svidja mi se sto ga Pape nije stavio mozda mu opadne samopouzdanje da ga je Pape izbacio kako ne bi opet pogrijesio kao kod Argentine, mada on nista nije bio krvi jer se vidi da je pokusao da se skloni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
oj, zasto tu nema kolasinca zvijeri .. i mozda je treba poceti sa ibisevicem isto .. vidjet cemo.. na prvu mi se i ne svidja bas 100% .. cuj sunjic ali eto sretno, kako god, hrabro, zmajevii
Šta će Kolašinac protiv zvijeri dvometarskih iz Nigerije? Svaki prekid ispred gola Kolašinac nije uopšte koristan. Ljudi su svi visoki, i Kolašinac tu nema šta tražit', zato i igra Šunjić. A za Medunjanina nemam šta reć', njega ako krene da igra kako treba, svaki pas je tačan, i prva po golu u devet banki, ima jak šut, precizan, može da puca s velike udaljenosti. Koga će ubacit? Višću, Vršajevića, Sušića, metar i kusur da zaustave visoke napadače???
Po meni Spahic i Dzeko najgori....
elvire7 flautaj ga ti Toniju Šunjiću, čovjek je čuvao 11 igrača Nigerije + Spahića koji je prestavljo najveću opasnost po nas gol... Šunka doktore Rudnik je uz tebe!!!!!!!!!!!!
SUSICU OTKAZ ODMAH PA KLUPI DRZAT PROTIV NIGERIJE VEDU KOLASINCA BICAKCICA PA ONO DESNO KRILO NEBI PRIMILO LOPTE DA JE BIO KOLASINAC
opet ibisevic spava na klupi
Nijemci se smiju sto je ibisevic na klupi
javise sad na hrt-u da ce 88% gledatelja hrt-a navijat za bosnu
Nek je 10% slagalo, ostaje blizu 80% i to je sasvim prirodno, sigurno da je i u Srbiji tu negdje.
Šunjić? Meni se ovo već ne gleda... :/
Vjerujem da Sušić zna šta radi, svaki dan je sa igračima i trebalo bi da zna koliko ko kad može doprinijeti. Ako izgubimo onda ćemo ga kritikovat, što neću ni da pomislim.
ako izgubimo to je gotovo. nema vise kritike susica, nego neopoziva ostavka!
Toni Šunjić igra da se nije to možda izbornik prevario, nije vidio nemuslimansko ime,
hajde ne seri.
Ma pobacat će ih Tino sve redom :)
cudan sastav ni višće, ibiševića . kolašinca daj bože šćeri da te hadžija uzme
Nećemo da Konjić komentariše utakmice
VECERAS NAM TREBA 11 RATNIKA TRKACA! AKO NE PRETRCE 12 KM U PROSJEKU, NISTA URADILI NISU!
Fol, dzeko ce nesto napravit. Ismijavaju susica sto je reko da je isti ko mesi. U njemackoj. Mene stid.
NAPRIJED NASI!