Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je sramota što je skakavac skočio na ruku tokom proslave gola?
haaaahahaahahahahhahahhahahahahahah vjeruj da nisam ni razmisljala o tome..a sad kad citam tvoj komentar pravo mi smijesno xD bruka, nema sta.
Inače ovo su preuzeli i preveli sa Dejli Mejla. Jedini problem je što autor ovo članka na Klixu ne zna engleski jezik, funniest=najsramotnijih, ne bih rekao :)
"Najsramotnijih"?!!? Sta je vama?
Bitno je znat riječ, nema veze šta znači :)
Zar nije sramota nervirat se kad se profula gol, ili kad ti skakavac sleti na rame? Sramota broj jedan je Safet Sušić kao pojava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najsramotniji je potez lakat onog kamerunca kada je dva puta pokusa da udari Mandzukica prema tome ovo sve ostalo je talasika!
Sugestija je najjebenija ljudi, najgore je kad cojk ima sugestiju
A Begović? Nije sramota nikakva al je zasluzio da se njegovom gestu pokloni paznja :)
Kad Klixovci prevode clanak ispadne ovaj naslov gore...hahaha retardirana stoka
Trebamo mi napravit "10 najsramotnih objava od klixa"
Ja mislim da je ova vijest najsramotnija u povijesti juznih slavena http://www.klix.ba/vijesti/bih/revizor-trazio-karte-i-pronasao-g-o-u-tramvaju/110822119
Ja mislio sad će poredati sudijske krađe,Suareza itd....Stvarno je "sramota"što što se okliznuo Neymar....
Sramotno je što mi iz dana u dan na Klix-u čitamo svakave nebuloze i opet ne odustajemo....
ja koliko znam najsramotniji detalj je onaj kad je dzeki ponisten gol......
Glupi ste ko tocilo, i vi i vaš izvor informacija... Prvo, ne znam šta je sramotno kod onog skakavca, a drugo - "nespretno izvođenje slobodnog udarca od strane Thomasa Müllera" - da ste malo ažurniji, pročitali bi na većini uglednijih stranih portala da je to ustvari uigrana akcija, zato je i bilo 5 igrača kraj lopte - samo da se protivnik zavara... Ali, očito je da nisu zavarali vaš intelekt
Sramotno je to sto nismo ni bili na terenu protiv Nigerije,sto smo se obrukali,itd itd ,e to je sramotno,to sto smo slavili poraze i povrtak kuci prije vremena....
*povratak
bas "lepo"dzigi,ko u knjigi :)
a ja novinara i govana...sramotan cin sto se covjek okliznuo kod gola...
A gdje je Joachim Low sa kopanjem nosa ? xd
Kakva sramota! Kakva sramota! Jel vas sve kolektivno nije sramota? Makar malo ? Ne a?
Ok sve,samo ne kontam sta je ovdje sramotno,mozda Suarezov ugriz jedino.
Na listi pod brojem 1. ili 2. je trebao biti udarac Pepea upucen mulleru, nakon cega je dobio crveni karton.