Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto nije Jovo Lukić dobio crveni kad je igrača Sarajeva uhvatio hrvačkim stilom na TV vidljivo a nevide sudije i nevidi delegat!☝️☝️☝️
Zasto onda igrac Borca Vranjes nije dobio crveni karton, protiv FK Sarajeva, za jos goru stvar?? odgovor je vicina kuyica ILIJA PELJTO!
Ovo je kaobojska liga. To treba zabraniti!
To je taj zrinjski sto su navijaci njihovi donjeli cetnicku zastavu na grbavicu
Zesca Gocijada se odigravala na terenu 🤷
bosanske katolike i pravoslavce tre izbacit iz saveza unistavaju nogomet
Cirkus
Samo slijep covjek ne vidi kako se u nas steli dva tri kola unaprijed.
Kako je Antonio lijepo pripremio teren za Široki sljedeći vikend ;) Pola Sloge ne može igrati, hahaha. Bravo. Treba krkane poslati u drugu ligu pa neka tamo silu prosipaju.
Vrijeme je da se nas fudbal gleda samo preko televizije.
Veselo bilo