Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan bi na ovo rekao,oni su moj promašaj,a ne ja njihov.
@zejz1978 E vrh! :D
Bio sam registrovani navijac Barcelone kad je Zlatan igrao za njih. U 80 % utakmica su ga navijaci izabrali kao najboljeg igraca utakmice (postoji statistika o tome i vazi prvu polovinu sezone). To pick.ci Messiju nije odgovaralo pa je stavio ultimatum Gardioli "on ili ja".
Yari Mina nije bio promasaj jer je Bacra zaradila na njemu sto ga je vrlo brzo prodala Evertonu
Zlatan zabio 16 golova u 11 utakmica, kad je messi poceo plakati da ne zeli igrati na krilu vise nego vise prema gore, zlatana prebacili na tu poziciju i lik zabio 4 gola u 22 kola. Ko je tu mahnit? Zlaja ili barca?
Ibra je odlično igrao
Koliko je to, pretvoreno u respiratore?
kopiran članak..
kopiran članak..
Ova ekipa bi komotno osvojila Ligu prvaka.
lepinera Elvir ti ga lepoucera
Da se pravi postava najvecih promasaja Real Madrida, tu bi bio br.1 Elvir Baljic. REALNO :)
@LepiNera A Perica Ognjenović?