Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
Kronerima fali kladionica, jebbo koronu...
ovo sve lici na Premier kladu iz hercegovine ... Drz te se svedjani !
Malo po malo ovo postane narkomanija.
Sad je idelan trenutak za kladionicarsku mafiju da nalupaju pare
Zamisli kladi se čitav svijet na kantonalnu ligu ZDK, igra Proleter protiv Novog Šehera. Rezultat 7:0 za domaćine čisto zbog toga što Novi Šeher ne smije ići u goste pa pošalju kadete i juniore. Ali zato im u Šeheru kombinovani tim Barcelone i Reala ne može bod otkinut. Dole u publici bi Majk Tajson dobio batine.
Živa istina, frajer iz NŠ 7 metara u ofsajdu i smečira loptu rukom u gol ko da je odbojkaš, sudija poništi gol, joj kad ga harlovine okružiše pa ga počeše mezit i na kraju pokazuje na centar. Nisam mu ni zamjerio, kontam se da je i meni ko i tebi samo živu glavu izvuć.
😂😂😂😂😂