Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moraju ici znamo vec grupu: - Kolumbija, BiH, Kamerun i Kostarika.
Da hoće biti ta. Sa Kolumbijom minimalno x a ostalo pobjede sa dva ili više razlike...MOgu Kamerun zamijeniti recimo Alžirom, Kostariku Hondurasom a Kolumbiju Švicom...
Ne treba tako olako shvatiti :P Dobra je grupa ali ako Dzeko bude manekenisao i ostali trckarali nece biti nista od toga ^ Sreca pa imamo Avdiju on ce sam rjesiti situaciju ako pode po zlu xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako god prodemo dobro je i ovo je ogroman uspjeh ali svejedno daj Boze sto laksu grupu ;)
Ko li će od naše delegacije "brk" osladiti u zemlji nogometa, kafe ... ( aha, kako da ne :) ) if you know what I mean :)
Slavica mi se ne uklapa u ovu pricu
Slavica mi se ne uklapa u ovu pricu
Ja neću ići u Brzil
Sto bi reko Ciro, jebe mi se dajte nam koga hocete
Bahia ... Kraj Adriane Lime :)
kako se ukrstaju grupe u osminifinala, jel to vec određeno ?
Određeno je već. http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_World_Cup#Knockout_stage
hvala
Nije mi jasno zašto ih mora ići čak osam u Brazil da bi pogledali žrijeb i da troše pare na preskupe avionske povratne karte i smještaj tamo. Ne mogu proći ispod 30.000 KM nikako. Ali neka je sa srećom i da dobiju protivnike koje priželjkuju.
Tako FIFA odredila :), a i da nije on su to i vise nego zasluzili.
BTW Francuska i realno pripada sesiru sa Africkim drzavama...
Od tih 8 clanova 3 idu poslom, a preostalih 5 su guzonje i guzonjini sinovi koji idu tamo da im guzica vidi puta, a o drzavnom trosku.
Gledam cijene avionskih karti - minimalna oko 1500 € po osobi, a neke idu i do 2000€.
Ne zaboravi tu i smjestaj koji onako sluzbenicki nemoze bit ispod 5*, pa onda ruckovi, vecere, sve sluzbeno i vezano za posao, pa onda dnevnice, pa prevoz po Brazilu, brat bratu svaki od tih 8 sluzbenika ce drzavu (odnosno nas) da kosta po nekih 20.000 KM, Delegacija bi bila sasvim OK da je u njoj Pape, Begic, i jos jedna osoba sekretar/glasnogovornik, ali ne moraju ici i oba podpresjednika, pa 2 sekretara, pa glasnogovornica... kao da ce odrzavati zasjedanje ZAVNOBiHa, a ne samo biti posmatraci i dati par izjava.
Kako god prodemo dobro je i ovo je ogroman uspjeh ali svejedno daj Boze sto laksu grupu ;)
Bice dnevnica :)
...žao mi ljudi, namučiće se...
Neka je sa srećom, malo razgledajte, saslušajte pa nazad na posao ;)