Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljeznicar se lagano ali sigurno transformise u malo veci seljacki klub. Bez plasmana u evropu bice raspad sistema 100%.
Danas bodrimo Željezničar protiv šovinista. FKS ❤
NIKAD ne navijam za selju.
@MeSko Hz šta znači riječ šovinist
kako može biti derbi kola u Mostaru, igraju 2. i 4. na tabeli, a sutra 1. i 3. željo je daleko od toga da i sa kim može biti njihova utakmica derbi jer su ove sezone katastrofa.
Limvo Likče. ROBIJAŠI Kvicecr.
Da zeljo nema Super Osima, ispao bi iz lige, Samo PITA I PITARI!!!!!!
Željo sad pobjedi i ne moraš više nikad!
Željana - Hajduk premijer lige :)
Utakmice izmedju Zrinjskog i Željezničara obilježile su premijer ligu zadnje 3 god. Uvijek je tu bilo svega i svačega, pravi derbi. Iako sad manje više ništa ne znači u borbi za prvaka očekujem još jedan veliki derbi. Sretno rivalima a posebno mom Zrinji.
Pitar sam ali bojim se da nam komšije ne pređu u niži rang. Sa ovim neskolovanim ljepotanom brkom loše im se piše. Nek ponovo vrate četničkog tenkistu Odovica da ih on vadi... Hebo ih on.
A vijaj trenera i kurza..... Sarajavski šibicar , level - Expert !
@SilenceDoogood sreca pa imamo Inelektualaca kao ti,dusa draga😀
@nijetebriga Ma kakav ja, al se i ne prodajem pod takvog za razliku od gore navedenog, oči moje.... Njegovo znanje o fudbalu, graniči sa tvojim znanjem o kuhinji, znači 0 bodova ;)