Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genetski potencijal? Daj ne prosipaj se ... Dzeko, Pjanic, Salihamidzic....braca Kovac, Modric itd itd
@Shele Sta Dzeko? Kad si vidio Dzeku i Pjanica da trce? Ne rise
Po tvom kriterijumu Amel Tuka bi trebao igrati u PSG a Misimovic u nasoj kupus ligi. Trener bi trebao biti motivator, pedagog i roditelj.
opet tukne na pitare
Tako on o Veselinovicu a ovaj sjedi do njega haha,kakav kralj.Uvijek bio direktan i samokritican, a ne kao ostali, kad ih slusas lafina im viri iz usiju.
Sto su rahmetli Alija i Švabo debile napravili malo je ko.
Ova krkanska priča prolazi ako si Murinjo.Koji idiot majko mila
"Zaboravite da će naše ekipe ikad biti spremne kao evropski timovi." Juče sam gledao Zrinjski protiv Utrehta i činilo mi se da su dečki bili manje više ravnopravan protivnik. Da su malo bili bezobrazniji u kontrama, moglo su i bolje proći. Alibije je najlakše pronaći. Ugledajte se recimo na Dinamo i Rijeku, s malo pameti se dosta može napraviti.
A Veselinoviću to lijepo slušati. Svaka čast, pravi pedagog.
Mogao bi držati kurs na temu kako vlastitog igrača ubiti u pojam.
Krugerov sindrom...
Krugerov sindrom...
Malo me je stid...
Najviše je do trenera! Naši najpametniji i sve znaju! A kada je neko od njih zadnji put otišso na edukaciju po evropi kod nekog evropskog trenera??? Skoro pa nikad! Mi jednostavno pogrešno radimo sa igracima! Cuj genetika mu sada kriva...oj majko mila
Šta Veselinović mali,4 centa veći od Mesija..Ne daj se Veseli ja bih sad u inat za Englesku :)
Ja mislim da je mali Lukica dobio zlatnu loptu iskljucivo zbog ljepote.
cuj nema genetike, penisom golove zabijamo
Zna li neko jel Podrignuo
Najlakše je okriviti genetiku. Sve je moj Amare u glavi, sve!