Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko para ćete sutra dati sudiji ? Nije vama Velež pravio probleme, nego vas pogazio k'o da ste ekipa sa mahalskih turnira i pobijedio u svakom pogledu. Pogledajte samo statistiku na poluvremenu, nula udaraca na go, nula u okvir gola, nula kornera. Da ste ljudi kao što niste, trebali ste tražiti od sudije da prizna go, pošto su i vaši igrači svojim ponašanjem pokazali da je bio čist go, niko se nije bunio, već bili ponijeli loptu na centar. Kriminalci.
@zlatni71 kakav si ti tupan!!
Ako zapne, tu su sudije da poguraju "radnički klub", po ustaljenoj šemi...
@BordoDNK1 Haj ti lavorac udbashki ne rise!
@gooUsereshse Sve što imate, uz pravo da postojite nakon '45, dala vam je "UDBA", al' vi ste Dimitrijeva nezahvalna skretničarska nejač, na mitovima othranjena...sikter!
Pusti Dogu na njih Amare
Osim je trener za peticu🖐️. Samo lajete, a postoji pseči azil za sve lajave bjesne pse.
0:3+5:2 =5:5 ne znam sta se lozite
trener koji bez sudija ne zna da pobjedi i najveci posao obog maga u karijeri je zeljeznicmar to je ta klasa jagme se za njega
ako je bolji od Veleža , a jeste ga pobjedio, šta onda Željo može da ocekuje, samo katastrofu
Posra mu se Dinamo u usta i njegova izjava da domaci igraci nikad nece biti svj. klase. Dok je kroner u fudbalu i slicni nema napretka. https://www.youtube.com/watch?v=Rfm8tHMVL7w
@Znameniti Čestitam Dinamu, al jesi zaboravio da su mogli postati najlošija ekipa u lp ikada. Tako da jedna utakmica nije pokazatelj da su ravni MC ili timovima čiji su igrači skuplji. Tako da slavi dok traje.
Jel prati još neko u SDA mahali beton ligu takozvane BIH ili samo gledate Ligu Šampiona i Evropsku ligu?
Koga bi trebao gledati? Bayern kako trpa Zvezdu?
3 boda sjutra.
A za koga misliš da sam rekao? XD
Tako je, za Želju...