Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potapsite ga po ledjima, nek' podrigne... :)
1947-FK Sarajevo Udbaspor(drotovi,udbasi,politicke guzonje).......1921-FK Zeljeznicar(radnici zeljezare i gradska raja).............danas- FK Sarajevo Vijetnam(SDA uhljebi,ratni profiteri,doslje i podstanari).....danas- FK Zeljeznicar(opet obicni radnici i gradska raja)
Opet kompleksasi navalili ko ce vecu bljuvotinu napisti.. Idemo jako i tri boda su nasa... Zeljeznicar za zivot cijeli!!
Sarajevo igra 3 tekmu za 7 dana,to je Zeljina srece da ne prime 5 komada od divova! Znaci samo 2 ili 3:0 za nas, pošto smo malo umorni
@Ellemania rastavit ce vam Zeljo guzove
Jeste li nasli parcelu za stadion?