Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Osime, ne gradi se velicina tako sti ces nekog poniziti. Petrovic ima pravo da trazi zaradjeni novac. To sto Zeljo nije mu isplatio nije tvoj problem.
@Mojnemene ...a nije ti bilo mrsko uzet Celiku 3 boda za zelenim stolom zbog neisplacenih dugovanja, dzukelo?
@Mojnemene nek nije zbog pisljivih 30 000 ostavio je zelju bez evrope. pare bi dobio svakako.
Jebote ovi iz Zelje ljuti sto je covjek trazio svoje.Jos mu nudili da reprogram duga potpise retroaktivno da bi dobili licencu,covjek odbio jer bi mogao izgubiti licencu i oni se naljutili,e svasta.
ko da smo u Burkini Faso jebote Cccc,cuj nije htijeo da mu pruzi ruku zato sto je ovaj trazio svoj novac.Pa i Amar je tuzio Zelju i trazi isto tako svoj novac.Mraju se nauciti da se dogovoreno mora isplatiti,i tu "Celo" nije nista kriv nego Zeljo jer nije ispostovao dogovoreno
htijeo.......
Malo kulture Osimu ne bi falilo. Prepotentan i iritantan lik. a nikako otići iz mahale, pa da se dokaže negdje u ozbiljnoj ligi.
Vidi pitara sto moralisu a oni legendu kluba otjerase ko kera, a prvi bio na tabeli. Covjek srcani bolesnik, ko djete se rasplakao na tv. E to je gospodski klub
Gledaj pitara sto se uskurcilo, ne znam otkud vas ovde? A da znam, nabili vam komplekse pa ih lijecite ovde. Petrovic se prodao ovima iz saveza, da bi Radnik isao u Europu, ubrzali proces, mogao je sacekat, ne bi umro.
A kad Amar svoje naplaciva onda nije problem? :)
doveli četnika da im vodi ekipu, mrš u OBILIČ
Sreća pa Amar nije tužio klub hahahahah
Bolje da su gledali kako im igraci neigraju od svadjanja
Ovdje bi svi sve za džabe, kad neko zatraži svoje, ajoj, belaj odmah
Vijesti!A toliko nevažni likovi..
Neki postupci, pogotovu oni iz osnovne kulture kao npr.: Ne stojanje mirno za vrijeme intoniranja drzavne himne, odbijanje rukovanja, davljenje protivnika itd. jednostavno nemaju opravdanja.
I to je sad kao normalno, da ne pružiš ruku. Ja sam mislio da te babo bolje vaspitao. Izgleda da je jalija ipak imala više uticaja.
ne brukaj oca amare
nakon majkićke i kadije tegeltije, ovaj amar mi je među najodvratnijim facama u bih. iz poštovanja prema prezimenu osim, ne spominjem ga uz njegovo ime. fuj, nekulturni malograđanine
Amar legenda, bravo Amare