Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kod Amara vidjet ćemo. Ako misliš igrati momak uhvati se olovke. Današnji igrači ko da su doktori nauka. Svi nešto pametuju.
Nezavisna Republika Buća Potok. Sami protiv svih!
Novinar malo zaboravio na Krpica, al dobro.... Kad vec pise ovakve tekstove, onda treba napisati i to da Osmankovic nije jedini koji je udaljen zbog toga sto nece da produzi ugovor, tu su i Asim Zec i Sinan Ramovic, al novinar je vjerovatno pitar pa ne prati...
@Ups Pa nije ni Bogicevic, ali se naslo mjesta za njega u tekstu. Ipak, spomenuti ovu dvojicu je u ovom kontekstu mnogo interesantnije jer se i dalje vode kao igraci Zeljeznicara, a Amar ne racuna na njih.
ma hebo zelju ba ha ja😂😂😂
ta je ovo u Zelje raspad sistema jebote,Zec,Ramovic i Osmankovic treniraju sa juniorima,Krpic i Sipovic otisli,djuturumi dosli ,Zaimovic jos tu ,Zec 2 i dalje povrijedjen,realno puno slabiji tim nego prvi dio prvenstva ,sredina tabele zagarantovana sa ovim rosterom,ta nece Stila sam igrati i pobjedjivati
Hahahahah najjaci su mi ovi strucnjaci sa "sjevera" Drugovi moji ako niste upratili Kemo je trenutno nas najskuplji igrac, trenutno u jako dobroj formi, vec su bile neke ponude klubova koje su vise nego pristojne. Ako je Modrić igrao do 22. u HNL-u, zasto Kemo ne bi mogao napraviti iole dobru karijeru.
Goran Zakarić!
Ma vec srbijanski menaderi rade na zamjeni plata 15 milja ko vranjesu i lapo stas traziti od djeteta koje ni milju nema
Riba uvijek smrdi od glave.Isto ovako su napustili klub Visca Zukanovic Gojak ,itd itd.Hvala bogu pa nije bio bie trener Dzeki.Dokle got je ova ubleha vodi Zeljeznicar napretka nema osim za njega i odpadke iz srbijanske lige.Dzaba i titula ako bude kad nismo nijedno svoje dijete izbacili
@strijelaccc Jel shvataš da danas nisu djeca više djeca kako su bili Višća, Džeko i ostali.... svi se nešto uzdigli umislili hoce plate i uslove kao Ronaldo i Messi. Niko nikada iznad kluba pa i najskuplji i najbolji.
Šta će smetljar iz Buća Potoka
Kloc.
AJOJ
Problem je što Željo neće profitirat ni marke, ako ne potpise ugovor. Momak je strasan potencijal, to znaju i u klubu, prodali bi ga na ljeto vjerovatno za pristojan novac koji je ITEKAKO potreban Želji. Amar ovde radi u interesu kluba. Kraj priče.
@Rolando Prvo, momak ima 22 godine, to vise nije potencijal, to je fudbaler s iskustvom. Godinama je imao je kikseva koji su mu se prastali/trpili samo zato sto je nase dijete, a da je to bio neko drugi vjerovatno bi ga davno protjerali. Razumijem ga sto nece da potpise, ali ruku na srce nije neka pljacka od igraca i tesko da moze dalje od Premijer lige BiH. Zelim mu, ipak, svu srecu i da ode u Italiju, ali tesko brate.. bas tesko..
@Rolando Nemoj ''ronaldo'' tako olako proglašavati momka ''strašnim potencijalom''. Pa šta sam ja, pored vlastitih očiju, radio cijelu proteklu godinu na sjeveru tamo ( kod mirisa bureka ),, Momak je onako srednji za ove naše lige, igrao je nešto dobro, imao je strašnih kikseva i niko ga nije ni za šta optuživao .Pa ne možeš za Lendrića ili Krpića ili Bajića uzet neke pristojne novce.
Pravda za Kemala. Nece momak da igra za topli obrok kod Brajlovica.
Problem je što Željo neće profitirat ni marke, ako ne potpise ugovor. Momak je strasan potencijal, to znaju i u klubu, prodali bi ga na ljeto vjerovatno za pristojan novac koji je ITEKAKO potreban Želji. Amar ovde radi u interesu kluba. Kraj priče.
Pa neka mu za to pola godine ponude normalne finansijske uslove. Nece igrati za kikiriki,a ocekuju da zarade na njemu.
Po nacionalnoj strukturi igraca, Zeljo bi mogao sad preci u ligu Srbije.
kme kme kmeee
Smije li se ko kladiti da ovaj ima više od 50% turske krvi... Jbt original