Problem je što Željo neće profitirat ni marke, ako ne potpise ugovor. Momak je strasan potencijal, to znaju i u klubu, prodali bi ga na ljeto vjerovatno za pristojan novac koji je ITEKAKO potreban Želji. Amar ovde radi u interesu kluba. Kraj priče.
@Rolando Prvo, momak ima 22 godine, to vise nije potencijal, to je fudbaler s iskustvom. Godinama je imao je kikseva koji su mu se prastali/trpili samo zato sto je nase dijete, a da je to bio neko drugi vjerovatno bi ga davno protjerali. Razumijem ga sto nece da potpise, ali ruku na srce nije neka pljacka od igraca i tesko da moze dalje od Premijer lige BiH. Zelim mu, ipak, svu srecu i da ode u Italiju, ali tesko brate.. bas tesko..
@Rolando Nemoj ''ronaldo'' tako olako proglašavati momka ''strašnim potencijalom''. Pa šta sam ja, pored vlastitih očiju, radio cijelu proteklu godinu na sjeveru tamo ( kod mirisa bureka ),, Momak je onako srednji za ove naše lige, igrao je nešto dobro, imao je strašnih kikseva i niko ga nije ni za šta optuživao .Pa ne možeš za Lendrića ili Krpića ili Bajića uzet neke pristojne novce.
Prikaži sve komentare (41)