Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUSREF MUSEMIĆ DONIO JESENJU TITULU NA KOŠEVO !!! UPRAVA NAPOLJE !
Sta bi danas ba hahah gdje je onaj sto napisa veceras seljo 38 poena? Hahahahahahaahahaha
Idi bolan obrij se, otiđi na šišanje, izgledaš k'o protuha i dripac.
Ko je bolji, ko je bolji, a kad je žrijeb za Evropu, daj Bože San Marino, Gibraltar ili Vels. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
"Nismo bili nastrojeni killerski"...oplakah nane mi... Amar "The Killer" Osim hahahhaa
Abdulah Skaka: Cestitam zeljeznicaru titulu jesenjeg prvaka... 😂😂 Bravo i hvala Velez!!
Amawe aw aw
Osim je izgubio kompas. Ekipa igra kako im se igra. On izgleda ne shvata šta je problem u ekipi. Stručnjak ne smije igrati na sreću ili slučaj. On izgleda ne vidi šta to ne štima u ekipi.
Željo jalov i nefesikasan, uz lošu postavku igre od Osima, odličnog Bobića koji je imao makar 12-15 odbranjenih udaraca u gol ali moram reči nisam gledao neku jadniju ekipu od Veleža danas. Odugovlačenje, simuliranje, rastezanje vremena, igre i pameti, anti propaganda fudbala.
Da je danas Željo opet igro protiv Sarajeva , opet bi im tricu uvalili!! Ili peticu..Ovako ih Velez izvadi, jadnike , bar nece ni Rodjeni kmecati , sudija ovo-ono..
@Endy prvu ste uzeli bodove nepravedno, vas trener je to priznao, danas vam se vratilo. Ali za razliku nama nisu sudije pomogle!!!
NAS JE DUDA ALEX FERGUSON!
Horde zla seljo nabijem te ja
Nas je Duda Alex Ferguson,Alex Ferguson!!!
Sarajevo koje u sistemu raspada prvak jesenji hahahah, kome smeta europski Zeljeznicar ? HAHAHAHAAH
Pozz od hodrasa za luzere sa grbavice