Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,mene Pape brine najvise.Pitanje je jel dobio kasete sa utakmicama Izraela
Zar stvarno vise niko nema sta bolje reci nego ta fora o toj kaseti, dosadilo vise slusati istu foru
Ma ja mislis da je ovo susicu utakmicA presude. Ako izgubi dobit ce odkaz suguran sam u to. A ako pobjedimo idemo u francusku tako da nije bas losa situacija
Treba nam barem još jedan golman! Šta ako se Begović, Fejzić i Dujković povrijede?
Ima Hadzic, on može i da brani
Moze T.S.Susic i tu poziciju pokriti , bez ikakvih problema ....
“Umjesto da idemo pobijediti Izrael, izostankom Džeke išli bi s jednim ciljem – da ne izgubimo utakmicu”, iskren je Sušić HAHAHAHHAHA
ja ne znam kakva je to sad drama. Da Safet ne zna postaviti ekipu bez napadaca nebi ga Barca trazila za trenera. Igrat ce mo sa tri ofanzivna bez klasicnog spica. Nikakav problem to nije. Samo cemo izgubit majku mu.....
pocinje me hvatati telece ludilo osjecam se ko na drogama
Najbolje bi bilo sa ae "zarati" u Izraelu, pa da nema utakmice
sunjic nije bio u konkurenciji kao ni protiv wolfsburga, informisite se malo nabijem vas na qrac
naravno da nije jer inace se nebi nasao na spisku. kod nas ako igras onda te ne zovu. valjda Susic konta ovi sto igraju su umorni za reprezentacije.
najbolje je kad vrsajevic po strani pretrci svu odbranu i onda slijedi centarsut nebu pod oblake
....ili nastavi trcat i kad je u out-u.
Kreten pape yebo mu vranjes brata u guzicu. DaBogda ispao iz aviona za izrael paspe teletu/
Zar je moguce da nekom tako nesto lose zelis,i sebe spustas na takav nivo?e boze dragi et kakvi smo mi BOSANCI.... al vidim da ste vi svi SELEKTORI,izgleda da bismo mi mogli biti jedina drzava bez SELEKTORA,jer bi vi znali koga pozvati itd.... SRAMOTA sta pisete ovdje a ti pogotov JARO!
Na muci se poznaju junaci.. Samo da Sušić ne pogriješi sa taktikom.. Pokazali smo da kad je najgore i kad nas svi otpišu znamo iz inata zaigrati, sretno :)
ALi u tome i jeste drama: Susic ce fuliti taktiku 1000%
Vratite nam Ušanovića,Pušinu i Domiljkovića oni su bili pošteniji od ovih sad Begića i Sušića
de ne preseravaj se bgt...!
damdax upravu si 100 posto
Joooj kad se Avdija zaleti u napad:D
Mi imamo samo jedan problem - a to je Teleca glavusa na selektorskom mjestu i njegova korupcija i nepotizam. Sto se tice napada TINO SLINO SUSIC (TSS) ce popuniti to mjesto. I neka neko kaže zašto TSS nije bio izabran za zlatnu kopacku na svjetskom prvenstvu? Zasto TSS nije bio konkurent za Zlatnu loptu (hebo ih Ronaldo)? Koja je to zavjera, treba pisat, treba protestvovat.
Čuj frajer presjedio na klupi u drugoj Njemačkoj ligi i on ima prednost u odnosu na Ibrahima Šehića, Sarajliju i dijete Željezničara, sramota.. odlazi PAPE molim te dok još nije kasno.
JOJ OVIH PITARA ŠTO DISLAJKAJU, PA JEL TO IBRAHIM NIJE ZASLUŽIO DA BUDE BAREM TREĆI GOL,MAN REPREZENTACIJE ?
Šta je ovo kao da je neko bacio sihire na repku.
kakve sihire bacili nam tele da nam unisti sve
@ avdija Ne vrijeđaj telad :)
A šta ono reče"Samo igrači koji igraju u svojim ekipama mogu i u repki".Možda gleda pogrešne kasete?
Da su ovi ostali zdravi, Džeko bi bio najmanji problem. Druga stvar, nemam ništa protiv čovjeka, ali zašto se uporno zove Vranješ ako ne igra ni za tako "renomirani" klub.
Mora imati bar nekog, vidiš da i ove koje pozove, neće, hoće igrati za Srbiju