Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno :) dabogda najbolji rezultat ostvarili
ULTRAS DYNAMO' HORDE ZLA SARAJ'VO__________GOOD LUCK FROM THE SOUTH STAND
Niko ne odgovara. S kim zeljo igra u cetvrtak?
Ma sta ce Borusia jedva Stuttgartu uzese bod ...levati :)
f
Daj Bože da Bandovića ne izderu.....
Momci sretno vam bilo,sve najbolje i nadamo se najboljem rezultatu !
Neka bude 2:3 kao na Kosevu i onda je sve moguce ;)
Svabe ce vam uvaliti malu porciju cevapa!
0-2 😎
nije ni ta Borussia Bog zna kako jaka, moze se to dobit, samo bez onakvih golmanskih ispada
Pozitivan rezultat je i poraz od jednog gola razlike.
vezni red vam je bio dobar i znali su kontrolisati loptu, ali napad i odbrana su problematicni! Bude te li nesto uradili na tim segmentima igre a da vam veza bude onakva kao sto je bila u sarajevu. mozete se necmu nadati. E sad pitanje svih pitanja: Moze li sarajevo odigrati, mislim je li sposobno psiholoski da odigra dvije utakmice na vrhunskom nivou! Ako ih odigra i nek izgubi postavljen je temelj za nesto vise u narednih nekoliko godina :)
Sretno bilo i čista obraza kući. Boja fesa-boja dresa, Saraj'vo!
Plavim kompleksima zvanim strumfichi doniram po kanticu da skupljaju bale dok gledaju Sarajevo sa bundesligašem. Sa pravim manijacima gledam tekmu na FACE-u i navijamo za Sarajevo.
Ne dajte da vas nakantaju tri i više razlike i dobro je. Za sad.