Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
epilepticari do finala :) smjesno....
Možda i mogu ako su nas pobedil što ne bi mogli Njemačku, Holandiju, Brazil,... ahaha o.0
Ovo mi smjesnije od Radoncicevih anketa po avazu u kojima osvaja 110 od 100% glasova.
majstore, broj dilera???
Može malo sutra do finala...
https://www.facebook.com/pages/Bojkotovati-utakmicu-protiv-Irana-dok-ne-suspenduju-Nigeriju/665543863536866?fref=ts
HAhahahahahaha
Sto neko rece . . . pod hitno promjeni dilera !
Možemo mi da pričamo ali odnos između selektor igrača u repki nije dobar i to je to. To se vidjelo nakon Egipta ali smo gurali pod tepih zbog svjetskog.
Kako će bit dobar, selektor sitni lopov koji pokušava zaradit preko familije, a Spahić najpotkupljiviji igrač u svakoj ligi u kojoj je igrao, a o reprezentaciji da ne pričam. Još kad se doda da Spahić ima klan koji stoji iza njega i koji se buni na svaku selektorovu protiv svojih pajdaša, onda dobijemo šta imamo. Svu ugamad istjerat, od Sušića do Spahića i Ibričića i reprezentacija će bit jača nego ikad.
Morete komforno,ako protivnicima savjetnik bude Pape!
Jedino do finala mozete ako vam bude sudio amater s' Novog Zelanda
I mi smo se tako uzdigli prije nego što su momci i stigli u Brazil. Sabura.
i hocete,pobijedili ste nas :P
Ako vam novozelanđani budu sudili sve do kraja, ne bi me ni čudilo
Zato ce Nigeriju Francuzi u osmini finala poderati uzduz... Ako prodjete dalje, naravno.
Moj Wingie, može Nigerija i uzeti prvenstvo, ali ono koje će biti u Kalesiji. Pa nek se oprobaju u grupi sa Džerzelez Zenicom, sarajevskim Olimpikom i Vratnikom... Bit će prvi favoriti 100% ;)
Iran-bosna 5:0 pa ce te kuci zajedno s nama nigherchine :-)
ne bih reko mrnjavi...nece vas vise pratiti O'Leary. znate li da je bila afera oko namijestanja nigerija-skotska neke kockice pocinju da se slazu....
Ovaj mora da je puko