Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falio je protiv Slovacke. Da samo cucla crijevo sljedece 2 godine opet bi bio klasa iznad svih veznjaka koje imamo.
ma jicr druze on nas je kodto. utakmica bruka sa svojom nemogucnoscu da osvoji jedan duel na sredini
Ma druze ne kazem ja da je on Pirlo ali njegovo pogresno dodavanje se osudjuje ko neciji profulan penal. Ja ne mogu zamisliti sta bi se desilo da je Pjanic odigrao onako kao Krunic i Hadziahmetovic zadnji mec, msm da bi ljudi pisali peticiju da ga izbace iz reprezentacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se kladimo da će protiv Portugala biti opet povrijeđen. Ne bi me čudilo.
Okliznuce se on na plocicama u svlacionici prije junskih utakmica. Te srnece nogice nece izdrzat. Arapima vadi pare , a nama zivce.
A ciji navijaci zalosni klixe? Navijaci reprezentacije BiH??? Pa vi se tacno sprdate sa naslovima i tekstovima. On je svoju karijeru zavrsio sto se tice reprezentacije. Iz Arapske lige da zaigra za reprezentaciju bilo bi ponizenje za sve nas.
A gdje to igra Ronaldo ? Pjanic i sa 50% moze utakmicu riješit
@Hajno E jbg sad jarane,ti ga sad bas nafali ko da je Modric.Pjanic,ako je nekad i bio dobar to je bilo na samom pocetku reprezentativne karijere. Poslije postao truba zesca i ja licno ga ne bih zvao uopste.Zahvaliti mu za ucinjeno i pozdrav. Ne mozes ti biti veznjak,a da dodajes prvom do sebe i da se ne oznojis.Kakav Pjanic.
I Kolasinac se ekspresno oporavio, nakon sto za repku nije mogao igrati zbog povrede. Eno ga veceras zdrav prav u prvom sastavu od prve minute ;-)
kamilojebci i tlachioci zena ga cekaju sa nestrpljenjem......
Netreba ti potat
Kakav Pjanic ? Bolje da igra za Velez
Cekao da prođe kvalifikacije
Uz pomoc Terapije kalesijski zvuci, 4 puta na dan po 1h nakon terapije oporavak vracanja na teren je neizbjezan, neki koji tesko podnose napustaju terapije mnogo ranije od predvidjenog, preporuka je slusati rock Balade nakon, da se mozak vrati u normalu
Semir Stilic
Ma daj jeste bolesni vise pa je.u nas politicari svaki dan j.bu nas stranci svaki dan jos i vi sa pjanicem dodjite BRAVO!
povrijedit ce se on opet da na miru moze cuclat crijevo