Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo moci zapaliti stadion u Tallinu.. Baklje su spremne...
sto zove begovica ako mu nece nikada braniti?
....ovaj sastav. Tri jako losa poteza, neki zbog okolnosti neki cisto stvar lose procjene. Zbog ovog sastava strepim zbog Estonije, a evo i zasto: 1) Bio sam u Zenici protiv Turske, kad je poceo projekt \"Ibricic na desnom beku\" - i Ibro je tu bio I.Z.G.U.B.LJ.E.N. Nije se sa loptom sastavljao, nije koristio prazan prostor...jednostavno se vidjelo da ti nije njegova pozicija. 2) Hasagic?? Ko god kaze Hasagic prije Begovica (za OVU utakmicu) nema pojma o fudbalu. Pricate o GOLMANU koji nije bio na terenu gotovo godinu dana, cak ni na treningu - refleksi??? 3) Muratovic i Rahimic u sredini, ZAJEDNO - je dokazan recept za katastrofalnu igru u sredini, i los ucinak napadaca...Pokazalo se protiv Armenije i Turske...obojica su 0 u fazi napada tako da ne bi trebali nikad zajedno biti na terenu, jer napad ispasta zbog toga...vec se smjenjivati. Ne moze Miske SVE SAM. Ukratko - ponekad mi se cini da je Ciro fenomenalan motivator ali ne bas takav takticar, ali eto...sve dok pobijedimo...
zna li ko ima li danas trening repke i gdje?? pozdrav!!!
Dobar je sastav, mozda bi jedino trebao Dzemo Berberovic umjesto Jahica igrati desnog beka, jer na toj poziciji Dzemo nezamjenjiv
valjda ciro zna ko mu je bolji golman. valjda on zna... dok mu ide treba ga bodriti i pustiti da radi. kad mu stane, pomoc mu koliko se moze. a vi pametnjakovici sto raspravljate o tome ko treba biti na golu, lagano svoje klubove osnivajte... da crni djavo igra u nase, dresu, ja bih za njega navijao.
Ako je Supic mogao braniti protiv Turske a bio bez kluba, ne shvatam u cemu je problem da brani Hasagic iako se tek oporavio. Hasagic je nas najbolji golman kojeg smo ikad imali. Prema tome ne kontam kako neko moze porediti Hasagica i Supica.... Smijesno zaista.
a zašto hasagić nema dva žuta?????
nemanja ima parne kartone tako da pauzira protiv estonaca a strah me je radi hasagica. ja bi licno stavio begovica jer ipak branio ove sezone i nije bio povrjedjen.
NIje ba Nemanja...covjek je begova corba....supa na naski
Nemanja ima dva zuta i nemoze igrati.
Mislim da su u pitanju zuti kartoni, bice protiv Spanije sigurno
@Amin7 ti ili si glup ili nepratis nista oko reprezentacije... Nemanja ima dva zuta kartona i nemoze igrati!!!!
nadam se da ce nemanja biti na golu protiv spanije.nema potreba njega mjenjati. HAJMO bih 0:7