Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE!
Savez napolje !
Jedino Munib pošteno odležao kaznu :D. Ostali moralne vertikale.
Je li Midhat Sarajcic na nivou entiteta? Član izvršnog odbora.. Sta ćete uraditi po pitanju toga da se i on spominje u tim radnjama
SAVEZ NAPOLJE!!
Predsjednik IO NS BiH piljar iz Cazina, u životu pogled¨o 3 utakmice na TV !? Pa kako će ova zemlja napred....
Neka istraze sve aktere utakmice Radnik-Zrinjski i onaj nepostojeci penal u zadnjoj minuti koji je Zrinjskom donio titulu!
Kad će te jednom početi hapsiti trenere iz reprezentacije u mlađim kategorijama koji uzimaju velike pare od bolesnih roditelja da bi im njihovi sinovi igrali za repku!
DINO DRAGI ZNAMO KAKO STE DOŠLI DO TITULE
Polako lopine ne istrčavaj na loptu,vi idete u finale, kad se uhapsi ludi princ, bit će generalno hapšenje i plijenidba opljačkane profiterske imovine ..
Elvedine Begiću kao odgovorno lice u NS BiH ili si znao ili si morao znati o kriminalu namještanja utakmica. Znači odmah podnesi ostavku i nemoj se baviti saopstenjima. Ostavka ODMAH.
Što u Savezu nisu hapsili ???
"Čelnici Nogometnog saveza BiH obratili su se javnosti saopćenjem u kojem podržavaju akciju SIPA-e u kojoj je 11 osoba osumnjičeno za namještanje utakmica.! HAHAHAHAHA, Ma stvarno? Koja doza licemjerstva! hahaha Samo čistačice NS nisu odgovorne.... svi do jednog ste umješani u kriminal jadnoh BH fudbala. Pa bolan, zar ne vidite do čega ste doveli fudbal u BiH. Jad i čemer!!!
NS BIH neka se za početak, dok je friško, zabavi podrškom Borcu od strane sudija pojedinaca, prije svega dosuđivanje kaznenih udaraca. Pa najbolji strijelac lige igrač koji šutira penale za Borac ( Vranješ).
Ovo je isto kao UIO i inspektori federacije koji vrse teror nad sitnim privatnicima dok vece lopine privatnici koji milione klepaju se ne diraju, a drzavne firme niko i ne navraca od istih iako su dokazano najveci utajivaci poreza. Javno u medijima kazu da ne uplacuju doprinose radnicima ali niko da ih kazni. Isti slucaj u fudbalu, neku ligu federacije to su mali privatnici kaznjavaju dok premijer ligu veci privatnici ne diraju, a drzavne firme NS.
"...utakmice PL BiH nisu sporne..." hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahhagahagahahahaha
Elvis Mujic!
@MatijaMatko Elvis Prisli ne Mujic, Mujic je ex premijer Tuzlanskog kantona hahahahah