Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je u dugovima treba da se rasformira, a ne da se vadi uz pomoć Super lige.
Treba pokriti kredite kojim placaju transfere od po 100 miliona, treba Mesiju svake godine 60-70. Glume neku velicinu a cim nastupi kakva kriza odmah u minusu 1,2 milijarde. Barca je ustvari plastika teska.
@Der Rumbaher šta je seronja nema te da komentarišeš o Bayernu da se nisi usro jadan ne bio 🙈🙈
Fudbal je već odavno ponajmanje sport, a ponajveća mašina za pranje novca. Već sada ni tradicionalna organizacija fudbala nema dovoljno veliki "bubanj" za to (govoreći žargonom mašine za pranje), pa je kao potrebno nešto još, nešto više, nešto na "većem nivou", nešto skuplje, nešto plaćenije, nešto ekstravagantnije itd....sve na većem nivou od rekreativnog fudbala je zlo i kriminal.
Posteno bi bilo izabrati 20tak super bogatih klubova koji bi igrali posebnu ligu tj superligu i nakon prvog kruga 8 prvoplasiranih tog takmicenja prikljuciti samoj zavrsnici lige sampiona gdje bi igrali do kraja na nokaut sistem
jest al vama
Ne mogu vama 2 super lige pomoci koliko ste se zaduzili i olacali stotine miliona igrace.E sad nema vise tih ugovora pa smanji plate i ugovorere Anjeli i Perez.
Niste prenijeli glavnu stvar koju je reko, a to je da in smatra da treba napraviti novo takmičenje gdje će igrati ekipe KOJE TO ZASLUŽE, bez da bude povlaštenih. Osim toga, Čeferin je sam izjavio da razmatra tužbu protiv svih superligaša, ALI NE i Barcelone te je rekao da Laporti ništa ne zamjeri i da je uradio sjajan posao što je prepustio navijačima da odluče.
Mora biti neophodno kada im je zafalilo para. Svi “veliki” klubovi su i u velikim dugovanjima. Treba izdvojiti milione precijenjenim i ne kontrolisanim platama fudbalera. Ponekada pomislim “zivjela korona” zbog ovih pohlepnih.
Uefa treba napraviti dvije jake lige A i B sa po dvanaest klubova i da se igra na ispadanje. A se igra za prvaka evrope, B kao sadasnji Uefa cup, a za ove male klubove iz ostatka napraviti neki kup gdje bi avake godine finalisti ulazili u B grupu i svima ce biti potaman. Još kad bi neko pametan proćitao ovo sto sam napisao, pa predložio UEFI 😁😁😁😁
Posalji im e-mail haha
Ponovi ovo bez gledanja šta si napisao i dobit ćeš gratis hurmu.
Logicno da je vama nephodna jer je Barca u dugu preko milijardu, ali navijaci su ti koji se pitaju u ovome a ne vi vlasnici sto hocete superligu.
dajte nam para i bice sve uredu hahahaha treba vas ukinut