Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da smo konacno dobili zadnjeg veznog u onom mladom Tahirovicu. Samo je pitanje da li on moze svih 90 minuta u jakom tempu. Nadam se da moze. Dade mu zuti bezveze sudija umjesto da Islandjaninu da crveni. Da nam je jos jedan takav igrac kao alternativa. To je otprilike po meni kljucna pozicija u danasnjem fudbalu.
samo neka igraju najbolji i nema brige... čim pustite menadžere da sastavljaju tim gotovo je...valjda to selektor nece dopustiti
B-A-R-A-Z
X u šišku i svi sretni
Volim Bosnu i reprezentaciju ali ovi pitari mi idu na zivce.....Janjos ??? od kada je on neki strucnjak???
Ne treba nas zavarati 3:0 protiv Islanda. Ne pamtim kad je losija repka nama gostovala i tako losi Skandinavci su nsm imali posjed i imali neke fine sanse. Slovaci kiksali kuci i sad se moraju vaditi na nama. Bod ko kuca u Bratislavi.
Samo jako i jos jace mladi nasi momci,a i Dzeko,Rade,Miroslav,Miralem,Muhamed.... Dobra je to ekipa postala,dobra.
Sretnooo
Mi ili Luksemburg za 2 mjesto ,ovo ostalo tanko...
Idemo momci! :)