Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi imal logike, ako je covjek zasluzan za ovo sve, da mu bude poslije svega upitno da li ce ga postaviti za trenera, to se valjda podrazumjeva :), njemu svaka cast i cijenim ga kao covjeka i kao trenera i zasluzan je za sve uspjehe, il ovi u medijima bacaju bombe, il stvarno dodje tako,imal potrebe poslije njegovih uspjeha pricati o njegovom polozaju, podrazumjeva se da ce dobit ugovor P.S @dobrinja nisam mislio niss lose, samo iznosim misljenje ako ti se nesvidja to je tvoj prblm !
zasluzi je da bude trener
Vidi mu kesaaaaaaaa
Da sam ja na njegovom mjestu a nisam ako bi uzeo LP promijenijo bih klub i bio legenda CHELSEA
@adiix ti si blago retardiran, ti i tvoje teorije...
Svaka cast R. Di Mateu al ja cvrsto vjerujem da je on samo figura tu, a da Abramovic placa veliku lovu trojici cetvorici trenera iskusnijih , koji daju instrukcije Di Mateu i navode ga na dobitne taktike , moje misljenje,jer ovako svaka budala bi ga odma postavila na ugovor i trenera,lik od niceg napravi nesto i onda zasluzi da se spekulise hoce li mu dati ugovor il ne !!!
\"stvarmao\" AHAHAHAHAHAA Nemojte molim vas vise pisati ovakve clanke ne ide vam brate mili :)
Dovedite brku?