Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i love sarajevo-x!!! Molim nekoga da stavi ovaj smajlic koji sam napravio da raja vidio kako Saranovic udara glavom u stativu!http://www.freewebs.com/sbeweerfwww/saran_.gif
ma jebla vas slika... koga boli kurac za to..
a tek kolor! rana faza kolor fotografije!
Joj jeste sliku napravili SVAKA VAM CAST.... ispade da je Zeljo domacin ...boze sacuvaj
bezzvezze
cico, sanjaj :P
zeljo prvak-hahahhahahhahaha sa ovom igrom kao danas mozete samo bajramske turnire u skenderiji uzeti,a nesto vise,sanjaj,sanjajjj.... stvarno ste fukare prvoklasne,sadaklici mali plavi,koje vas ville nosaju kad igrate sa nama! svaki covjek koji je gledao tekmu istog je misljenja,a sudija ,garant mu je osim okreno janje i upisao mu sina na neki fax ovdje,zapravo nemam vise komentara,jadni ste i bijedni(ne navijaci,vec zeljo)
zeljo prvak nema druge! pitari imali ste svoju sansu. danas nije bio nas dan, a opet niste mogli pobijediti.