Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kerovi vicini
Pa ne smiju danas ,a svi hoce da se rijese Mirvica jer stvara giganta !!!
Giganti, divovi, galaktikosi, a ustvari najveci uhljupi! Kazniti vas treba i to žestoko, uhljupi jedni!
Znači kavez hijena se zatresao....
Vicini KEROVI Dzeko i kompanija
Ma ako budemo gubili 2 ili.vise razlike prekid.ide sigurno samo da se onda kaznimo kako valja. Savez i njegove lopove moze samo Dzeko i ekipa.na terenu spasiti .
Cekaju da vide kako ce proci baraz. Ako se nekim slucajem desi da prodjemo, onda bi drakonska kazna prosla ispod radara i svi bi zaboravili da Sarajevo i postoji.
Veceras ako Bosnjaci ne prikinu utakmicu pravi su debili..jer ne vide da je jedini spas u prekidu tako vazne tekme..onda ce UEFa i svijet vidjeti da imamo strasan problem u Nogomentom Savezu a mozda konacno i nasi politicari nesta poduzmu pa smijene lopove i stave istinske fudbalske legende..ko je Vico osim Dodikov sestric ko.je on ljudi moji niko nikad nije cuo za njega dok ga ovaj nije postavio tu gdje mu nije mjesto..fuj
Znaju mafijasi ako repka(nedo Bog) izgubi veceras i sutra opale kaznu da ce vrlo vjerovatno doci do kljucanja gdje bi lako mogli na ulici zavrsiti zato odgadjaju. SAVEZ NAPOLJE
Ovo nisu smjeli danas objaviti od straha da im ne blokiraju veceras stadion i da repka uopste ne odigra utakmicu sto bi i trebali uraditi svi istinski i vjerni navijaci svih klubova u BH..to je jedina nada u spas BH fudbala al kakvi mi nebi se Bosnjo udruzio za buducnost i dobro BH fudbala..
TEBE NIKO NE MOŽE DA SRUŠI, SARAJEVO TI SI MI U DUŠI!!!
Boje se jer ako se prođe slucajno.Ukrajina a sutra kazne Sarajevo onda ide blokada Saveza prekidi i bojkoti. Malo su se zeznuli.nije.Sarajevo lako kazniti.Savez je na Alipasinom lako.Hodama doci.potraziti Rasica Demidzica Husica i dr.
Nemaju ruku za kazne. 6 ih ima, 4 ruke trebaju, srbi neutralni, nesto se pokačili sa Vladom Jagodom, hr hoce 3 do 6 bodova da se Šb ukljuci u EU takmičenja u, i suspenzija svih na 3mj rada, a bh hoce uslovno 12mj. Srbi zakocili.
Veliku im lovu FK Sarajevo moze zeznuti. Tu je kvaka!
Znamo i zasto je odgodjena. Ako zmajevi pobijede veceras sarajevo ce dobiti strasnu kaznu a ako izgube e to cemo da gledamo…..
Ne daj se Sarajevo. Ne mogu vam nista jer ste jaki ko beton. Ostali klubovi su se podali Vici jer ne mogu sami, a mi mozemo.
Normalno jer veceras se je spremao prekid utakmice u zenici a nije iskljuceno da se nece prekinuti 💪💪✌️✌️
Pomjerili dok ne "završe" ove što nisu za maksimalnu kaznu.