Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janjetina klaster
@Jaskoap0101010404 Klosarcine jedne, idete u stranu zemlju i ne testirate se? Magarcine jedne posrane.
@Jaskoap0101010404 Ili Shisa dundulenje klaster...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odigrajte jos koju prijateljsku, tu su pare
@antimadridista Neka bojkotuju utakmicu zbog onog crnca u Americi. Taman da budu moralni pobjednici.
Sejo ih zarazio Janjetinom, Superiorni Zeljo
Kako ce sad platit 🐑 😩😂
gotiva im život. malo putuj provodi se. kafici hoteli janjetina. malo u avion opusteno. poredis nase klosare i profesionalne sportiste. i onda je jasno što nam je sport u k..
Zeljo : corona 0:3
Kad vidim da neko nosi masku na pola face zgrozim se...
ako je do pravilnika i principa..zna se..parforfe 0:3
E to je razlika izmedju profesionalaca i amatera. U normalnim klubovima, igrac nebi smio u ovakvoj situaciji visiti po nargilama i dernecima kada bi mu neko zdrav zub vadio, kod nas cekaju jutra po kafanama. Jel se mozda jos pitamo sto su nas svi zatvorili ili nas jos uvijek mrze Hrvati i ostali u EU?
@krkljo pjanic je amater onda
UEFA nece nikad protiv izraelskih klubova presuditi a obzirom da je BiH zadnja rupa na sviralu sto smo mogli vidjeti i u Bjelorusiji , odlucice da Makabi prolazi garant
Haj ne prdi eto trebali su igrati jos 5 pozitivnih u Izraelu bilo, pa zasto bi to radili iz kojeg razloga, Izraelci ili ne ispravna odluka
Najpostenije 0:3 za Zelju. Uefa dala zeleno svjetlo da se igra. Zeljo ima dovoljan broj zdravih igraca za utakmicu po UEFA pravilima, a izraelci ne zele igrati.
ne moze ti u upravi biti sejo brajlovic
Primitivci pregledajte slike sramote i na drugim portalima nijedan igrac ne nosi maske kako je propisano. Neka se ugledaju na profesionalizam u ligi prvaka ili nba. Necete vidjeti igraca koji nosi masku da mu viri nos i da ne postuje socijalnu distancu. Pokazalo se da su primitivci
ostade zeljo be para od eufe. kako ce plate izmirrit koronasima?
Zeljo ovo sebi nije trebao dopustiti. Kad su saznali za prvof zarazenog mora li su reagovati i naloziti izolaciju. Sad ce prvenstvo morati igrati sa juniorima i nezarazenim. Ne moze se po selima igrati svako malo bez mjera. UEFA platila put ali drugi nece zbog neozbiljnosti.
ako ima neko nekog u fk Pristina nek se respita sta su oni dobili mislim na finansije
kako ce se vratiti ovih 5 sto su zarazeni ? Hocel se vratiti specijalnim avionom samo za njih ili ce biti u Haifi sve dok se ne utvrdi da su negativni?