Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mihajlovic - \"Bombarder sa Marakane\"! Respect!!!
MORA DA TI JE I MIHAJLOVIC JURKU KAROOOO ROMINO IZ TOMBAKA,
legenda
ma je.o mu mihajlovic mater...
TI SI IBRA ZA MIHAJLOVICA SEJO SALIHOVIC
da bi neko bio dobar izvodjac slobodnih udaraca mora li biti veoma poznat i da osvoji vazne titule kao fudbaler? normalno je da hooijdonk, henry, juninho, ronaldo, lampard daju golove iz slobodnjaka ako ih pucaju pocesto, no to ne mora znaciti da su vrhunski izvodjaci istih...ovdje moze komentarisati neko ko fudbal gleda dugo, ne omladina koja misli da su pored gore navedenih tores i mesi i ko jos najbolji igraci svih vremena...pustite igrice i raznorazne FIFA-e i PRO-SOCCER-e. Beckham je dobar, ko se sjeca zole? a posto je sinisa srbin, za njega necu iznosti i nikakav subjektivan komentar nego ponoviti za to da je jedini koji je postigao hat-trick na utakmici iz slobodnih pored toga sto ima najbolji procenat datih golova iz slobodnih udaraca ( postignuti golovi iz slobodnih udaraca / broj suteva iz slobodnih udaraca)
Dobar je bio Mihajlovic,ali mislim da Juninju niko nije ni blizu!
normalno da će da uči od najboljeg, recite mi koji je još igrač dao 3 gola iz slobodnjaka na jednoj utakmici kao što je to uradio Mihajlović dok je igrao za Lazio, jedini koji moze da mu parira je Juninjo iz Liona.,,
ma jasta, bolji od del piera???
Laze ucio je od naeg Sejada, hahahah
glupane kakve veze ima on sa bekamom... mihajlovic mu je bio saigrach,pa je od njega mogao nauciti..
nosonja ocigledno nije cuo za davida beckhama