Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da u ovoj statistici fali jedan bitan podatak: svi osim Messija su napadači i jedini zadatak im je davati golove. Messi je jedini među njima, koji daje bezbroj asistencija, koji često igra na sredini i organizuje igru svog tima. A pored toga što radi sve te zadatke, ipak je i bolji strijelac od svih ostalih. Pa kako onda ikoga porediti s njim?
To je kao da te neko pita hoćeš li brinetu sa dobrim guzovima ili plavušu sa dobrim fonase. Ustvari bi kombinacija njih dvije bila idealna, ali dobre su i svaka ponaosob.
Glupa ova druga statistika, čuj do koje godine a milion faktora utiče prije svega gdje si igrao do te godine....niđe veze.
STANI MALO. A GDJE JE DŽEKO????
@nadazabolje Nije na ovoj listi, ali je ispred svakog drugog napadača sa Balkana.