Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi cio život kuckamo od prvog do prvog.
Ja stvarno ne razumijem poentu ovog Instagrama, ti pratiš ljude i gledas momente iz njihovih života, pa kome je to uopće interesantno? Šta me boli ona stvar ko šta radi i gdje se nalazi i slično. Samo budale na to troše vrijeme, a da ne spominjem kako to utječe na njihovo mentalno zdravlje.
Ti si poseban naravno, nisu svi kao ti
Ne vrijedi nista ako ne gledaš objave.
i sta sad ? Trebalo je jos da ga prekazete na wc solji sigurno uzeo ogromne pare, vece sigurno nego ikakav hirurg sto je spasio ljudske zivote.
Al ste dosadni s tim hebenim hirurzima!
Mislim da jedan od najboljih Hirurga u svijetu a mozda i u citavoj historiji medicine uzima vjerovatno i vise.
Jbt kad skontas, tako neka bezazlena stvar poput Instagrama se pretvori u tako mocan alat. Zamisli covjece prati te 450 miliona ljudi svaki dan, i imas utjecaj na njih i njihovo misljenje. A uopste ne moras biti toliko pametan, niti previse obrazovan, ne moras biti vrhunski govornik, vizonar. Zamisli
Para na paru,uš na fukaru.
Nije on kriv sto ga prati toliko mil.budala pa to zna unovciti...