Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitali su sto srpkinja koji muskarci su najbolju ljubavnici... 98 srpkinja je odgovorilo Muslimani najbolje Karindzaju, 2 srpkinje su rekle da su to Albanci.
Eeeee moji srbi.Niste kao prije pa da to sijeva i da se stolice lome od ledja.Ovo neko guranje predstavili kao fizicki obracun ha
#šumska #međeđstan
Fudbal je iznjedrio sve najgore iz ljudi. Kako je to postao veliki biznis a tako jedan glup sport.
Zar i Genocidaši imaju svoj FS ??? Fuj fuj fuj
S ovim trbšinama od rakije i prasetine ovo je puni kapacitet tuče koji su mogli izbaciti.
sportski radnici...
Ud'ri ga!
Ne znam sta je ovdje novo... inace ovako komuniciraju Srbi
drvosječe su za ove akademici
A znate šta je najtužnije? Što je ovo njima sasvim normalno....oooo Mile otcijepi se živ bio!
Ljudi, kad budete izignorisali ovog jadnika "BulevarSvegaiSvacega", otici ce sam sa kliksa. Do tada taj jadnik nalazi satisfakciju i smisao svog mizernog zivota u dolazenju na ovaj portal da siri svoj smrad.
Najjače je kad ova čobanija što je gunjeve zamjenila košuljama i sakoima popizdi...uključiš kameru i šega zagarantovana.
Djikan na djikana. Divota za gledati :)
Fudbalski savez čega????
Poshti me bolaaan aaaaaa ma pushti me kad ti kazem
Srbska posla