Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijedit ih 5:0. Ispratit ih kao gospoda. To bi im bio najbolji odgovor.
@Nemesisi KAD SMO CETNICKE BUNKERE RAZVALJIVALI RAZBICEMO I OVE PRDOSLAVCE
@BosnaIsparava DOVEDI MAMU DA VIDIS KAKO BOSNJAK NE ISPARAVA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dabogda Grčka opet propala...
To je kod njih normalna stvar, svako malo pade Grcka
@Nemesisi Jebali ti svi arapi sestru djikansku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos kada bi pustili na stadion navijace iz Srbije pa da vas polupaju ko "uskršnja jaja" :):):)
5:0 ???? Pa sa toliko mozemo pobijediti Estoniju,Gibraltar,ali Grcku,da Bog da...Realno,mozda dvicu mozemo. Zatvorice se Grci u bunker pravi.Tesko,ali ko zna?
Ako se boji Savez I postupa na politički način , ne moramo mi,ne moram ja! Ja sam već pisao I FIFI I Uefi da sam kao državljanin BiH duboko uvrijeđen fašističkim vrijeđanjem žrtava genocida I tražio da se Grci maksimalno kazne oduzimanjem bodova
TRAMPOV SAVETNIK VALID FARES: AKO MOZE NEZAVISNOST KOSOVA MOZE I REPUBLIKE SRPSKE http://bit.ly/2f1lCuv
HOCETE VI TRAKTORIJADU PA DA VAM SJEME PRDOSLAVNO NESTANE IZ BIH A U PASALUKU VAS BOGAMI CEKAJU RASIRENIH RUKU HAHA
treba prebiti stoku,kad se sjetim samo da su na hrvate bacali molotovljeve koktele na tribinama,ma treba ih istuci,rezultat je u drugom planu
Vi ste govna u NSBiH . Umjesto da sad tužite Grke za propust u organizaciji , za napad na naše navijače , za zviždanje na himnu i za fašistički slogan "Nož žica Srebrenica" , umjesto da sad izvršite pritisak na FIFA - u i UEFA - u da tražite oduzimanje bodova i rigoroznu neku kaznu jer im ovo nije prvi put , vi ste ipak merhamet Bošnje pružite vi njima ruku pomirenja , nema potrebe da se dižu tenzije , lako ćemo mi preći preko Srebrenice i ostalog .
Eh koja ste vi govna , da mi je samo zamisliti šta bi Izrael napravio da im je ko veličao Hitlera ili Aušvic .
Netreba praviti probleme na utakmici nego prije i poslije utakmice nedati im mira ali ne napadati fizicki samo provokacije.
Sad treba da pazimo nikako provucirati igraci kao navijaci!!!! Treba sve u BIH BH navijace kontrolisati prije ulaza u stadion itd a u goscu neka oni rade kako hoce sad je do nama nista nije gotovo!!! Kipar ispada nema šanse da pobjedi ali ce u interesu grcke sve uciniti da ispadnemo sad
Ako neko misli praviti belaj na tribinama, ili oko stadiona, treba da zna da će tako samo naštetiti našoj reprezentaciji! Jer, budimo realni, samo se čeka da mi napravimo problem, pa da nas drastično kazne, čak i oduzimanjem bodova! Zato, pamet u glavu, grlima i dlanovi podržati igrače, a oni će znati kako da im se osvete!
Daj ne seri šta sve Hrvati rade i mnogi pa kad njih nikad nije izbacilo niti im oduzelo bodova što bi nama .Samo se ne smije prekinut utakmica i to je to .
sta ste se usrali kazne to je nasa svakodnevnica ko nema u glavi dobije po guzici
ja mislim da cemo mi napraviti toliki shit da ce nas diskvalifikovati odmah :D
odradit dobru utakmicu (min 3 kom), halalit za ono u grckoj (ipak su pojedinci u pitanju)... ako se desi sranje, onda smo gori od njih
Rekoh ja, dobro je pa im se ovi nasi nisu jos i izvinuli ko sto imaju obicaj raditi u ovakvim slucajevima.
Nista netreba da radimo dabi nastetili nasoj zemlji i nasoj reprezetaciji, to sto Grci najavljuju da ce sve razbiti stoim stane na put ti nece ni doci u nasu dragu RBiH,a ove djikane smo redili i 92 a znacemo i 2017 pa bujrum.dolaz u Zenicu .samo neznam kako ce se vratiti.
Koristiti iskljucivo beizbol palice, a posle mogucnosti i pajsere.
@Nemesisi ALI JE 500 GODINA DOBAR KOLAC BIO HAHA
@Nemesisi 500 GODINA VAM TURCI JEBALI MAME SEKE STRINE TETKE HAHA IDI URADI DNK PA CES VIDITI KOPILE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)