Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finale BiH-Hrvatska i 7 milona Srba za TV
Rjeci ti se pozlatiel, samo pazi kak se meni cini moglo ispast tak da netko od nasih repki zavrsi u drugom sesiru i onda nas izvuku u skupini skupa. ***me pas, kakve smo srece tocno nam tak bude ispalo. Velim ti brate, tak bu.
e da bude BiH -Hrvatska to bi ušlo u svjetske anale i pričlo bi se godinama duže nego da je u finalu Brazil-Njemačka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nije mu žena dala ima guzatih latinki tamo :D
Izvlacenje je tek sutra glupani u 17h...do tad susic moze otic u australiju kafu popit i opet stici na vrijeme u brazil retardosi jedni
ma ja svjetsko prvenstvo je isto školski čas pa se može ući iza zvona ako učiteljica dozvoli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Safet vidjen u Hondurasu, jebiga zajebao se, uzeo pogresan avion u Parizu.
Susic kaze, "nije nikakav problem, ako treba izviniti ce se".
Jebiga produzila se utakmica Evian - PSG, pa nas selektor zakasnio odraditi svoju obavezu.
Ako budete išli u Manaus poselamite mi Mister Noa.
ovo da je zakasnio je prica za malu djecu...al posto se u nas nista sakriti ne moze znacemo i ovo za dan dva...mene sto se tice moze zakasniti i na svjetsko :-)
Iz povjerljivih izvora sam saznao da je ovo Sušić uradio namjerno. Razlog- sujevjerje. Misli da će biti lakša grupa. A i jesi peh Sušiću, tačno mi šuhvu vežeš. :)
Varijante grupe (od najteze do najlakse): (Ako ostanemo u zadnjem sesiru) Spanija Europska rep. SAD BIH Njemacka Cile Meksiko BIH Brazil Nigerija Japan BIH Argentina Ekvador Juzna Koreja BIH Belgija Obala S. Australija BIH Kolumbija Gana Kostarika BIH Urugvaj Kamerun Iran BIH Svicarska Alzir Honduras BIH Amin Allahu ova zadnja. :D
slazem se ! ove prve dvije tri bi nam ne Safet Susic trebo vec Safet Isovic da intonira Sehidski rastanak :)
Ja mislim da u prvih 5 ne bi imali nikakve sanse. Eventualno 6, mada i tu tesko. 7 i 8 su jako povoljne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pliva pape jos...
EVO VAHE U BRAZILU, KRATI VRIJEME SA NASOM DELEGACIJOM, HAJMO JEDNO SAOPSTENJE, PA NEKA PAPE OSTANE U PARIZU KOLIKO GA VOLJA. http://sportsport.ba/assets/pictures/article/489/vahid_halilhodzic_vrijeme_provodi_sa_bh_delegacijom_170759_119489_big.jpg
Eno i strani mediji pisu da je Susic zakasnio i da ce BiH biti kaznjena na taj nacin da ide umjesto Francuske u Grupu 2.
Toliko o (ne)ozbiljnosti naseg selektor, nikad te nisam volio Susicu, i nikad te necu ni voljeti, taman osvojili SP... Volio bih da ga poslijeSP-a zamjene Vaha ili Bajevic...
Prema raspoloživim informacijama selektor Sušić je pravdao svoj nedolazak kašnjenjem na zakazani let iz Pariza", saopćeno je iz NSBiH. --------------------------------------------------- A TO SUPAK NIJE ZNAO KAD IMA LET IZ PARIZA? A AIR FRANCE LETI ZA RIO SVAKI DAN. DOBRA PRILIKA ZA SUTNUTI SUSICA. OVO SE NE SMIJE PROPUSTITI.
PRVA KVLAFIKACIJA NA SP I SELEKTOR ZAKASNIO?
ahahhaah postujem Papeta ali vidi se da je covjek iz Federacije ..ahahha
Kazem ja vama da je on kreno´ brodom, stici ce do priprema za SP :-)))
"Postoje ekipe koje su na "papiru" malo jače, ali postoji bar pet-šest koje bismo voljeli izbjeći. Zar samo 5-6!?
Safete safete
Pliva do tamo?
Bosanac izgubio se