Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao igrac Bosne i Hercegovine bi bojkotovao igrati ovu utakmicu!
Ti Bosnjake nazivaš suncokretima?! Ti, koji si pripadnik naroda čiji političari ljude dupe i Trumpu i Bidenu, i Putinu i zapadnjacima, i Erdoganu i grčkom premijeru… Vi biste ga na sred Berlina primili od svakoga na oci svih samo da dobijete neku korist. Ministar vanjskih poslova vam pleše trbušni ples ispred Erdogana. Oj, sunce ti ybm…!
I to uz Osman-agu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad nam stave zastavu RS-a i puste bože pravde... Zivi bili pa vidjeli incident u najavi...
Šta će biti sa kućom(NS)? - Zapalićemo je!
Fuad Colpa samo mu bitan novac i radi po direktivi par klubova kojima je novac na prvom mjestu a ne razvoj djece
Pa neka zakažu termin, samo da vidim ko će se odazvati na poziv onog bugarskog šupka.
Eto sta rade Putinova djubrad u BiH !!! Otici u Fudbalski savez , dobro ih isprebijati, za bolnice i polomiti sve da vise nikad ne smiju uci u prostorije !!!
Ne treba igrati utakmicu protiv Rusije. I onako smo crna rupa u demokratskom svijetu
ovi ubijaju djecu a ovi bi da igraju s njima.Jebali vam rusi mater.Sto dalje od moje kuce.
ja mislim da ih pola nece igrati
smjena pod hitno
ko je doveo tog colpu iz kojeg kontejnera su ga izvukli?
Ja kao navijac, ne zelim da gledam ovu utakmicu, a radi ove utakmice, niti ijednu narednu! Mislim da smo mogli naci bolje alternative za prijateljsku utakmicu... na zalost, sto sa zeljno iscekivao kao patriota, to se vise nece desavati! Mozete da me krivite i osudjujete, ali jednostavno, nije u redu ovaj potez!
Haram mu bilo ko god da ode.
Zašto Srbija ne igra tu prijateljsku
Colpa smradu jedan, idemo ih rušit
A zašto bi bila bijes ?
Aj sta fali moze i uzvrat u banja luci bilbija lagano hat trick i dogodine prelazi u borac a u zrinju dolazi neki hrvat valjda
Jadnog saveza!
Fuj prodane duse