Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina boli. nažalost čovjek je haman u pravu. al opet je..ti mu mater
De čovjek je iskren. Čemu psovke? Daj Bože da nam proradi savjest i da se postidimo i da počnemo ulagati malo u sport i infrastrukturu.
jebi mu i babu a cova nista ne slaga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što ti je Bošnjo. Jebe mater i naziva glupim čovjeka koji je napisao istinu.E jesmo vala čudan narod
''Sa prelijepih lokomotiva na jednoj od tribina stadiona spuštala se sjena na reprezentativce Amerike. Nikada nisam doživio nešto poput tog trenutka", kaže Ruthven.'' Čovjek je sve rekao...
Znaci ovaj mali balavac je nas ocrnio i stadion na kojem su otvorene olimpijske igre pa mogao se malo informisati o Koševu ali ne on je "novinar". Danas svako moze biti novinar i otvoriti blog katastrofa, a i da se razumijemo ne znam otkud to da je jedan od eminentijih novinara ... bitch please
ma pusi ga debilu...
Daj' ostavite dečka na miru, ništa on nije loše reko. Samo iskren bio.
ma koga boli qurac sta je tvoj cilj... smaras
Ovaj balavac dolazi iz civilizacije koja svoje bogatstvo i raskoš napaja ratovima i otimačinom nafte. Dolazi iz vilajeta u kojem malo-malo pa učenik izroka razred i pola nastavnog vijeća i u kojem postoje kvartovi u koje policija ne smije ni proviriti... Da mi ga je samo pitati da li je njima kapala kanalizacija kada im je srušen WTC. Mamu mu *** balavu, čega se on uhvatio. Govno američko, smrdljivo...
Kretenu, USA je najljepša zemlja na svijetu i vrh svega. Ti očito nisi makao iz zvoje kasabe još nigdje.
Osnovni red je kad uđete nekome u dvorište ili kuću, pohvalite domaćina makar iz kurtoazije. Mali (Š)Skot je ružan, narcisoidan, provokativan i ZLONAMJERAN.
@antitalenat Imaš li ti uopšte mozga u toj šupljoj glavi?Kada si ti bio zadnji put u džamiji?Ti ćeš vrijeđati vjernika bijedo jedna jadna.
Zašto se raspravljate sa u.s.t.a.š.o.m. Tvrtkom i sličnim njemu.Vidite da mu mržnja prema Islamu izvire iz svake riječi.Ovdje im je inače leglo.
aa vidi zvalje kol'ko mu je to godina bogati i on naso svoju mrljavu kiticu da dize na bosnu? mamu ti jebem
pusi kurac pedercino americka nedo big da te sretnem negdje !
Graham najedi se govana umjesto graha
A mi nismo vidjeli goru reprezentaciju od vaše :)
Nek ste mu vi objavili sliku nek ga sarajevski mangupi nađu na ulici :D
Malo fali da Koševo i Bilino budu stariji od kompletne američke nacije...Ovdje se fudbal ganj"o kad su oni indijance na kolac nabijali.