Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vrijeme kada je pomoć svake vrste potrebna, kada mnoge kategorije društva vape za pomoći volontera i različitih organizacija, zanima me jedna stvar. Gdje su silne LBGT organizacije sa svojom “mašinerijom” da pomažu ugrožene kategorije stanovništva? Dok ostali pomažu (oni koje najčešće pljuju), gdje su sada LBGT aktivisti?
@sporticus eh to sam i ja davno skonto samo nisam imao nigdje priliku da napisem. I jos gora sorta od pedera, influenseri, kuka kako nemaju posla...
Oni su tu da pokupe lovu a ne da doniraju. Ali dobro zapazanje svakako.
Svaka cast momci !!!!!!!!!!!!!
Nijemcima,ma sto neko govorio,covjek se mora s postovanjem diviti.Kod njih jos gore stanje a oni salju pomoc.
Bravo Sarajvo!!!!
Uvjek vjerna Bordo Armija.🔴⚪
Hz ❤
Bravo momci, ponosan sam na vas...
Kapa dolje i ekipi iz Dresdena ali i Hordama. Pozdrav od jednog navijača Čelika mojoj braći hordašiđa Amru i Keni i bivšem komšiji Dini
A jeli iko u ovoj zemlji ima imalo dostojanstva pa da jednom kaze nekom, NE hvala, netreba nam pomoc, nije nam potrebna, samo smo se snasli.
@MileUZeljki , Pomoć se ne daje samo sirotinji nego i prijateljima kada im je potrebno i ako se može. Ne daje se da bi se neko ponizio lli uvrijedio.
ja sile i.pomoci sve vrijedi 2000 km i gol ovi dijele ja sramte Boze dragi
@haris89, Svaka pomoć je prije svega gest a nikada iznos i vrijednost.
Tariguzi sa sjevera.
valja li spidara sto radite za velikog vodju xaxaxa tlaceni 88
Safet Sušić - Pape , selektor BiH
Poslali toalet papirir iz Njemačke. Bračo moja mila. 🤣
@gooUser1567931087 A da mozda malo promislis prije nego neku glupost napises. Naravno da nisu poslali toalet papir, nego novac, za koji se isti kupio.