Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim nađši sportski novinari nikako da dođu do svih informacvija vezanih za Ligu nacija a ni ne trude se baš. Naime još niko nije ukazao na šansu da se kroz ovu ligu nacija može fino i zaraditi jel se stimuliraju pobjede, neriješene, plasman itd. Nije ni to za odbaciti a bolja lova nego igranje prijateljskih utakmica.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥💥💥👍💥 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #mislislisvojomglavom
Znači, teoretski i 180. na rang listi može direktno na prvenstvo?
mogao je i prije.
🇧🇦🇧🇦 💫👍 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #MH2018
zapadni balkan slobodno prekrižite... termini 'prijateljski' i 'nacija' na zapadnom balkanu nepovezivo ni u naučnoj fantastici...
Odlicna stvar. Sad i san marino andora imaju sansu da pobjede neku utakmicu a ne da ih razvaljivaju puno jace ekipe
Gledaj konkurencije: Andora, Luksemburg, San Marino, Farska Ostrva, Lihtenstajn, Malta, Gibraltar,... Liga D. Salu na_stranu, al' Kosovo favorit.
platiš 43 milijarde i ja ću ti to sredit 👋