Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se zovem elvedin varupa i volim da općim nad željezničarima.
GOOL! Majstorija Elvedina Varupe za novo vodstvo Travnika! Topovski je šutirao slobodni udarac sa više od 30 metara i loptu smjestio u same rašlje gola Želje.
moze te se kofrcit tri dana volim želju al brate travnik ih je razvalio isto beba zvecku i onaj inginjer od osima nema sta drugo rec nego ono lafo primili gol sa 150m HALOOO papcino cestitaj covjeku ipak je jedan od naj ljepsih golova sigurno do sada i priznaj jednom da ste igrali isto p-i-c-k-e dokaz vam je vasa oprema sve sija isto kao i prije utakmice
travnik i danas smrdi ko siptarska pekara nakon onih siptara sa juga. jos se nije izracilo.
Jucer smo imali priliku da vidimo sarajevsku kulturu po Travniku :)
joj sto nemogu ovih SARAJLIJA !!!!! ŠIBICARA!!!! sta hocete GOSPODO...kazete TRAVNIK selendara JEL?..... pa sto si ne napravite grad drzavu pa zivite i igrajte u SVOM GRADU i ne dirajte bosanske ikone...vezirski grad je TRAVNIK neobrazovana seljacino!!!!! a sta je sarajevo???? siptarluk??? sandzakluk??? ima li vas da virite iz tih rupa misevi jedni...a fino vam ga je VARUPA zaprdio...psujete na covjeka svi u glas ...satro ga provocirate...glupani glupi vidjeli ste kako VEZIRSKI INAT proradi kad se dira u njegovo/nase HALO PREKO 30 METARA HALOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! P.S. manijaci iz travnika su 90% seljacine sa sela koje su sisle u grad u ratu i sad da bi se nesto isticali navijaju za zelju..dicite se tim manijacima ovdje ih svakako niko nece!!
A tabela va je genijalna. Ko ce skontanti, sta znace ovi silni brojevi?
Da su sve ekipe na svijetu kao Zeljo Travnik bio bio prvak Europe :)
jarane TRAVNIK prvi!!!
Iz Travnika sam i ne simpatisem neki klub posebno, mada mi je Zeljo bio drazi klub od ostalih al mi se jucer zgadio i klub i navijaci radi jednog dijela tzv. Maniacs i njihovog ponasanja (navijaci koji su dosli organizovano busom), mada je vecina drugih navijaca stvarno OK... Od sada slavim svaki Zeljin poraz pa makar bio i od Borca iz Banja Luke...
http://www.youtube.com/watch?v=DEuswRqykcQ&feature=player_embedded kakva golcina N. VARUPE...;)
Koliko gresaka u ovom tekstu u PM nije Leotar - Sloboda 1-0 neg 2-0 i nije isti Varupa 2x pogodio retardi maloumni nemojte ni pisat ako ne znate !!!
Nije tacno da je isti Varupa dao i prvi i drugi gol...
zelji bi najbolje bilo da kupi citav travnik i trenera i sve.
FORZA TRAVNIK O R Z A T R A V N I K HAHAHAHAHAHA
sve su prilike da ce CELIK ispasti!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!OD SLAVNOG KLUBA OSTALO JE SAMO IME!!!!!!!!!!!!!!
GORI VAM OVE GODINE DOCI NECE