Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim kamatar i Siljak seljacina sa dna kace, dva rodjaka koji ce Zelji ugasiti sve nade
Tipura, prvi put da ti tekst nije OK. Kao i vecina tvojih kolega, ne znas razlikovati kreditni okvir od kredita. Zeljo nema 800.000 KM kredita nego kreditni okvir od kojih je 160.000 KM iskoristeno kao garancija SportVisionu. Dodatno necu obrazlagat Siljkovo baljezganje. Njegova majka mi je bila inspiracija za ovaj moj user. Karadzicu predala devize iz trezora Centralne banke, odobrivsi da se prebace na Pale. Danas Siljak voza jahtu na moru
Jbt Lagumdžija prevarom poklonio stadion SD Željezničar. Sada im SDA hoće dati 300 hiljada KM iz budžeta da zatrpaju rupetine na računima. Prešaltala se SDA na Želju, konta da će navijači glasati za njih.
0 , A VELIKI DUGOVI WTF?? J EBEM TI I NOVINARA I zeLJa
Savez izgleda postoji samo za Sarajevske klubove. Ima para za njih... a ostali neka se snalaze...
ocekujemo donirano nam je obecano nam je sve savez gura, grad, kanton i opet raspad sistema
Pa nema ništa od privatizacije klubova na ovom nivou ekonomskog razvoja i životnog standarda. Osim toga nema kluba na svijetu bez ''mecena'' koji debelim parama plaćaju svoje pojavljivanje u loži stadiona. PS: u Upravu kluba trebaju da idu oni koji mogu donijeti ili na drugi način obezbjediti novce a menadžeri, direktori, administracija, markteing su tu da vode stručni segment ali uz polaganje računa Upravi.,
Zaasto bi gradhani Novog Sarajeva davali za rupu bez dna u kojoj se ne zna gdje idu pare??
Nemoj tako, ja evi nisam otišao u pozorište, na balet, na koncert od 1992 a apsolutno sam za to da se podrži kultura, i umjetnost ali i sport.
ravnaj i prodaji tibri za katakombe bolje i to nego kmeljo
Treba svi klubovi da se dignu i da postave pitanje NS zasto zajednicke pare idu sve na grbavicu svi klubovi tj stadioni treba da imaju jednak arsin,sem ako nisu nasli u zelji firmu za pranje para(znajuci da su skloni svim mogucim mutnim radnjama)
Pola miliona KM je u planu da gradjani Sarajava izdvoje za Zeljeznicar kroz razne nivoe vlasti??? Nije vise radni kombinat kao nekad, vec je budzetski kombinat. U oba slucaja gradjani su finansijeri. Podhitno treba zakon o sportu, pa lijepo pretvoriti u dionicarsko drustvo klubove, pa izvolite raditi i zaraditi sebi kao svaki normalan klub u Evropi. Sjasite vise s grbace naroda, svi redom!!!
Ni milimetra hehe
nema od ovog nista. daj malo od opstine, daj malo od kantona, daj od drzave. klubove treba privatizovat, a ne da na grbaci naroda sutaju napireni balon.
@BulevarStarihKanona ko ima ineteres neka kupi. ne znam zasto bi mi placali antitalente koji ne mogu dva pasa sastavit.
Ja imam potencijalnog partnera koji bi bio spreman da kupi klub ali kako za stadion? Stolice prodane na 20 god, savez ulozio, opstina. Svi dali pare a uprave u Zelji nisu bile sposobne da urade nista i od transfera osiguraju finansije. Koja budala dovede Vranjesa i ko mu dade platu 6.000 EURA!?
Dok god se postqvljaju ovakvi ublehasi na direktorske pozicije nemoze se naprijed.
Pisi propalo!
VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOO