Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudbal je odavno postao tamo hrana za bolesnike
Čovječe totalna debilana!!! Pa to je ganjanje lopte na zelenoj livadici u kratkim hlačicama i sa fensi frizuricama, to je igra, zabava, relaksacija!
Samo je ogolio rusku politiku prema bih
ovo je strasno kakvi divljaci zar je moguce da se nesto ovako desi, sta da je dosudio crveni karton pobili bi mu i fameliju, gdje su drugi igraci osiguranje treneri nije moguce da se pred ljudima ostalim ovako nesot desi ako ih mozemo zvati ljudima
Neki dan je i hrvatska policija pucala na gradjane Dalmacije.Srecom bez poginulih.A tko da te brani od toga?Zao mi covijeka.
To je rec VAR!
Naravno niko neće reć da je to hrisćanska zemlja kao sto to slatko istaknu kada je muslimanska zemlja u pitanju.
Upravo to, da je kojim slucajem ovo bilo u Maroku ili Iranu... Auuuu alaj bi se gubalo....
Svako sa imalo općeg znanja zna koja je zemlja u pitanju, ne vidim potrebu za naglašavanjem
To su navijaci...Zbog zutog kartona, akod nas sudije kroje prvenstvo i osvajaju titule u 90-oj minuti sviraju nepostojece penale.I jos rahat dodje na mjesto zlocina i dalje sudi.
Nisu to navijači, nego kriminalci.
stoka
Stop preplacivanju sudija.
Žalosno šta drugo reći.
Kako bi tek nadrljao da je dao crveni
Kazlagicu citas li ti ovo?